Kun 2 omgange fra ADAC Formel Masters mesterskabet

ADAC
Formel Masters

06/10/11

Emil Bernstorff fik brat afslutning på kamp om mesterskabet
Efter at blive idømt en "drive through" i weekendens første løb. for at have rørt Wehrlein i at overhalingsforsøg for førstepladsen sluttede Emil Bernstorff uden point på en 11. plads. I andet løb lykkedes det ham at køre sig op til en 2. plads og endnu et podium.

Den dansk-britiske formel kører skulle så vinde sidste løb på Hockenheim banen i den 24 lange serie for at have en chance for at vinde mesterskabet. Efter en god start fra P2 tog Emil føringen ind i 3. hjørne og holdt den i 11 laps. Mesterskabsføreren Wehrlein skulle kun have et point for at sikre mesterskabet, men havde problemer fra P5 og gled længere og længere tilbage. Efter 3. omgang var sitationen den at Emil ville blive mester, hvis han vandt løbet idet Wehrlein udgik. Efter 11 omgange gik Emil's motor pludselig i stå og drømmen om mesterskabet sluttede brat.

"Det er bare så uheldigt" siger en skuffet Emil Bernstorff og uddyber "jeg vidste at jeg skulle vinde det sidste løb for at have en chance og da jeg hold stille og så at min rival ikke kom forbi vidste jeg at jeg blot havde været 2 omgange fra at blive mester"

"Med 5 sejre, 13 podie pladser og 8 hurtigste omgange har det været et godt år, der dog kunne have sluttet så meget bedre" sagde Emil's manager Guido Piedade og tilføjede "Emil har været plaget af usædvanligt mange tekniske problemer i løbet af sæsonen, han har dog helt klart gjort sig godt bemærket i internationale motorsports kredse og vi håber at kunne bringe gode nyheder meget snart".

Note:
Den endelige placering er afhængig af en mulig appel af en dom, der diskvalificerede Wehrlein og Muller fra 2. løb i Assen, det vides ikke paa nuvaerende tidspunkt om dommen bliver appelleret og de officielle punkttabeller viser derfor point stillingen som om at en given appel bliver vundet.