Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Casper Elgaard som løvetæmmer

207 Spider Cup
DK 

05/10/11 

207 Spider CupKan Casper tæmme løven og dressere den til at vinde?
Casper Elgaard i Formel Ford, Casper Elgaard i Formel Renault, Casper Elgaard i DTC, Casper Elgaard i GT1 på Le Mans, Casper Elgaard i LMP2 på Le Mans og Casper Elgaard i Vild med Dans er blot nogle af de mange konkurrencer, hvor en af Danmarks bedste racerkørere har sat sine aftryk, og nu skal det så være som løvetæmmer
 

”Ja, det er ikke en aprilsnar i god tid, men jeg fik et tilbud om at køre en Peugeot Spider i finaleløbet på lørdag, så det skal prøves”, fortæller Casper Elgaard i telefonen.

Bilen er ikke ukendt for Casper, der har kørt utallige omgange på FDM Jyllandsringen i forbindelse med events, men det er under helt andre forhold med passager, en anden sporvidde og andre dæk.

”Bilens vægt-kraftforhold er ikke så langt fra BMW’en, men motoren ligger helt ude på baghjulene, så den vil bremse og styre helt anderledes. Jeg skal også vænne mig til en lavere vægt og andre dæk, men det bliver sjovt at finde grænserne. Det er en sjov og god racerbil.”

Klassens titelkandidater, som ligger meget tæt, tager også godt imod den nye kører. ”Bare han ikke ligger i vejen”, ”Der er altid plads til en til – bagved”, ”Ham har jeg altid gerne villet køre fra” var de umiddelbare reaktioner ved en hurtig rundringning til klassens top tre. Ingen tvivl om, at alle ser frem til en god dyst med Caper om at stå øverst på podiet.


Casper Elgaard kender følelsen, når man står øverst på podiet
(Foto: Gripping Media)

”Jeg kommer til Padborg for at vinde – ellers ville jeg ikke være racerkører, men jeg har også respekt for de folk, som har kæmpet for deres point i et helt år. Vi kører alle vores chance, og jeg vil helst være på podiets øverste trin”

Der kan ikke være megen tvivl om, at klassens faste kørere ser frem til at dyste med Casper, som ligeledes glæder sig til at tæmme løven og byde op til et rigtigt herrerace. Dermed ser det ud til, at klassens finale ikke kun bliver spændende i pointregnskabet, men også med en ny og hurtig kører i feltet, der kan være med til at give publikum er flot og fyrig afslutning på sæsonen.

Peugeot Spider Cup
Gripping Media

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK - DM
  •