Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Sølvbryllup på racerbanen

Danish Endurance
Championship 

05/10/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTommy Schröter fejrer 25 års jubilæum i motorsporten.
Mange mennesker ser det som en negativ ting at være "gift med sit arbejde". For Tommy Schröter er det lige omvendt - han vil ikke bytte for noget!
 

Meget vand er løbet i åen siden 12-årige Tommy satte sig i en gokart for første gang. Det drengede smil er der dog stadig når køreinstruktøren, teamchefen og racerkøreren sætter sig bag rattet af en racerbil i dag, 25 år efter.

Med danske mesterskaber i gokart, formelbiler og standardvogne har sønderjyden efterhånden prøvet det meste, og i de seneste år er den store erfaring blevet videregivet til andre racerkørere igennem forskellige køretekniske kurser igennem Drive4Fun.


Tommy Schröter fejrer 25 års jubilæum som racerkører.
(Foto: Xynamic Motorsport Photography)

"Jeg nyder at lære fra mig og se andre nyde godt af de erfaringer, jeg har gjort mig", fortæller jubilaren, der også har en uddannelse som kørelærer til at bakke op om sin viden fra racerbanen.

"Uanset om man kører i DEC, Yokohama Cup eller er et ungt talent på vej mod Formel 1 eller Le Mans, kan man altid blive en bedre racerkører. Ved at tune sine egne køreevner i stedet for bare at opgradere bilen, får man også en meget bedre oplevelse fremadrettet."


I DEC-finalen er Tommy Schröter blandt kørerne i Normann Racing’s Peugeot 106 Maxi.
(Foto: Gripping Media)

I den kommende weekend kan Tommy Schröter spottes i køredragt i forbindelse med DEC-løbet på Padborg Park. Her deltager han sammen med Peter Normann i en Peugeot 106 Maxi. Selvom han har vundet DEC-mesterskabet i 2007 med en fuldblods Porsche 996 GT3-racer, kan Tommy sagtens glæde sig til en tur i en "konebil på steroider":

"For min skyld behøver bilen ikke køre 300 km/t før jeg morer mig. Det kan både være sjovere og en endnu større udfordring at køre i en mindre bil, så jeg glæder mig meget til at køre DEC-finalen sammen med Peter!"

Læs mere om Tommy Schröter og Drive4Fun på hjemmesiden www.drive4fun.dk

Drive4Fun

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/10/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •