Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Legend Car Cuppen skal afgøres på Padborg Park

Legend Car 
04/10/11 

Padborg Park står bag årets DM-Finale i den anden weekend af oktober
I den kommende weekend arrangerer Padborg Park ikke blot sit sidste motorløb i denne sæson. Det er også det sidste asfaltbaneløb på dansk grund, og derfor kommer arrangementet på Padborg Park den 8.-9. oktober til at bære titlen DM-Finalen. Det er nemlig her, at der for sidste gang kæmpes om DM-point, så årets Danmarksmestre kan kåres.
 

Der bliver løb i en lang række forskellige klasser fra langdistanceklassen Danish Endurance Championship over standardvogne som Yokohama 2000 Cup til klasserne for de specialbyggede racerbiler. En af dem er Legend Car Cuppen, der afslutter sin tredje sæson med en duel, hvor intet er afgjort på forhånd, når det gælder medaljeplaceringerne.


Som Legend Car-kører må man sno sig. Her er Mikkel C. Johansen (grøn bil) fanget mellem Lars Mogensen, Kristian de Fine Olivarius og Nils Kvorning
(Foto: Morten Alstrup)

Kampen om mesterskabet har gennem hele sæsonen udviklet sig til at være en lang duel mellem Mikkel C. Johansen, Slagelse, og Nicholai Sørensen, Sindal. De to kørere har nærmest haft partoutkort til sejrspodiet efter løbene i denne sæson. Ikke mindre end 20 top 3-placeringer har de hver især scoret i tidtagninger og finaler, men da Mikkel C. Johansen har været lidt bedre til det med maksimumscorerne – han har 14 mod Nicholai Sørensens tre – er det ham, som fører tabellen an med et forspring på 23 point forud for DM-Finalen, hvor der er 100 point at kæmpe om.

Også kampen om bronzepladsen tegner til at blive spændende. Og den er om noget endnu tættere. Der er nemlig blot to points forskel mellem Mads Caprani, Randers, og Kenneth Jensen, Langå. Mads Caprani er forsvarende mester i klassen, og nu hvor han ikke kan generobre titlen, er han meget opsat på at få en god afslutning, men rent faktisk er det Kenneth Jensen, der har gjort det bedst af de to i de seneste løb i Legend Car Cuppen.


Nicholai Sørensen (her foran Allan Bengtson) er 23 point efter i kampen om årets Legend Car Cup
(Foto: Morten Alstrup)

Legend Car Cuppen henvender sig til motorsportskørere i alle aldre, og for de mange 40 plus-kørere i feltet er der også et Old Boys-mesterskab at kæmpe om. Heller ikke det er afgjort inden DM-Finalen på Padborg Park.

Jens Winther, Langå, har et forspring på 28 point til Ole Madsen, Ringsted, men selv om sidstnævnte kører er debutant i Legend Car Cuppen, så er han kommet godt med. Den tidligere Road Racing-kører er nemlig blevet bedre og bedre for hver løbsweekend, og ved den seneste afdeling på Padborg Park var han tæt ved at gøre rent bord blandt Legend Car-kørerne.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS