Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Jan Magnussen kåret til ”Most popular driver”

ALMS 
03/10/11 

American Le Mans SeriesSøndag aften, natten til mandag dansk tid, afholdt den Amerikanske Le Mans Serie deres årlige gallamiddag på Don Panoz’ slot i Atlanta. Her blev alle seriens vindere fejret og fik overrakt deres pokaler. Jan Magnussen og hans holdkammerat hos Corvette, engelske Oliver Gavin, blev også hyldet og fik overrakt deres pokaler for andenpladsen i GT mesterskabet. Men det var ikke den eneste gang, Jan Magnussen kom på scenen for at blive hyldet.
 

Serien kårer også ”Most popular driver” efter afstemning blandt fans verden over og til trods for skrapt selskab, med flere populære amerikanske kørere og internationale stjerner, blev det danske Jan Magnussen, der blev hyldet på scenen i Atlanta og under store klapsalver fik trofæet, for at være den amerikanske series mest populære kører. Det er fjerde gang Jan Magnussen modtager den flotte hæder. Således vandt Jan Magnussen prisen tre år i træk, fra 2001-2003.

”Jeg er selvfølgelig rigtig glad og meget, meget stolt. Når jeg kigger på alle de andre kollegaer, jeg kører mod i serien, så gør prisen mig ekstra stolt. Det er skrapt selskab og at slå dem i kampen om sådan en pris er stort. Jeg skylder en kæmpe tak til alle mine fans. Jeg har altid sat stor pris på den kæmpe support, jeg modtager fra mine fans, både når jeg kører hjemme i Danmark, men så sandelig også når jeg kører på de amerikanske baner. Det er stort og jeg håber, at denne pris betyder, at jeg også giver noget tilbage til dem” sagde Jan Magnussen inden han sammen med sin kone Christina, gik i gang med at fejre prisen sammen med sine racerkollegaer og teams fra ALMS.

Jan Magnussen har kørt i den Amerikanske Le Mans Serie siden seriens start i 1999 og som eneste kører i feltet, har han vundet løb i serien hvert eneste år. Han har vundet i alt 26 sejre i ALMS og i 2008 vandt han GT1 mesterskabet sammen med amerikaneren Johnny O’Connell. Dertil skal ligges 4 klassesejre for Corvette Racing på Le Mans. Jan Magnussen har gennem årene kørt for Panoz, Riley & Scott, Ferrari og Corvette.


Jan Magnussen med sin pokal for andenpladsen i GT mesterskabet og trofæet som ”Most popular driver”
(Foto: Christina Bergdahl)


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Road Atlanta
  • 01/10/11 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS