Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Dennis Lind på ottendepladsen

Formel 3 DE 
03/10/11 

Søndag skulle Dennis Lind følge op på lørdagens flotte Formel 3 debut for Perfomance Racing på Hockenheimring. Selvom Dennis kørte endnu et flot resultat hjem med en ottendeplads, kunne søndagen dog ikke leve op til lørdagens fantastiske kørsel. En påkørsel straks efter start ødelagde fronten på bilen og bilen havde ikke samme fart som Dennis fik vist lørdag.
 

Igennem hele løbet lå Dennis fanget bag russeren Aleshin, der havde en høj topfart, men derimod ikke var hurtig over en omgang, da han var knap så stærk i svingene. Til stor frustration for Dennis, var det ikke muligt at komme forbi, men Dennis erkendte også, at det med stor sandsynlighed ikke var blevet til yderligere avancement.


Dennis Lind på ottendepladsen.
(Foto: Jan Kaiser)

”Selvom jeg var kommet forbi Aleshin, så tror jeg ikke, der havde været mere at hente i bilen. I sving to, er der en konkurrent, der trækker ind i mig og sammenstødet var så hårdt, at det slog forhjulsophænget skævt. Så bilen var langt fra så god som lørdag. Det var frustrerende, selvom jeg dog er glad for en placering som nummer otte.

Men efter løbet lørdag, havde jeg sat næsen op efter endnu en gang at vise flaget, men samlet set, så har jeg fået så meget erfaring og lært så meget af de to løb, at jeg kun kan være rigtig glad. Jeg fik masser af omtale efter lørdagens løb, så vi har opnået meget mere, end jeg turde håbe på”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Hockenheim
  • 02/10/11 - Hockenheim - Formel 3 DE
  •