Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Jan Seerup og DK Motorsport til tops i Clio Cup

Clio Cup - DK 
27/09/11 

Clio CupJan Seerup tog en første- og en andenplads på Sturup Raceway
Jan Seerup deltog i den forgangne weekend i finaleweekenden for Tegee-Dan Clio Cup på Sturup Raceway ved Malmö, og det blev den hidtil bedste weekend for DK MOTORSPORT i den hårde mærkeklasse.
 

For første gang kom Jan Seerup på podiet i begge løb, og det vel at mærke takket være en sejr og en andenplads – resultater, der samtidig sikrede ham den sammenlagte tredjeplads i mesterskabet.


Seerup sejrede på Sturup Raceway
(Foto: DK Motorsport)

”Det har været en perfekt weekend, og resultaterne var mere, end jeg nok havde turdet håbe på,” siger Jan Seerup, der scorede 50 point ud af 60 mulige. Det blev samtidig hans bedste score for hele sæsonen.

”Jeg synes, at vi har fået den nye bil til at køre perfekt, og vi har fundet en god opsætning. Det er gået helt perfekt, og jeg synes, at vi har fundet farten. Det niveau, vi er sluttet på i år, vil jeg gerne starte fra til næste år.”

Tidtagningen var det område af weekenden, hvor der var plads til en forbedring, men resultatet betød alligevel en startplacering i anden startrække.

”Jeg skulle starte som nummer tre til det første løb, og så skete der det, at de to biler foran mig rammer hinanden. Den ene ryger af banen og den anden taber fart, og det kan jeg så udnytte til at gå forbi og tage føringen,” siger Jan Seerup.


Med en sejr og en andenplads sikrede Jan Seerup sin tredjeplads i mesterskabet
(Foto: DK Motorsport)

”Jeg fik opbygget et forspring, da kørerne bag mig lå og kæmpede om andenpladsen, og så kunne jeg vinde løbet. Det gik over al forventning.”

I det andet løb startede Jan Seerup som toer, og denne placering holdt han løbet igennem foran Jacob Kristensen.

”Efter løbet kom Jacob hen til mig og sagde, at det ikke var fordi han slappede af, at han ikke truede mig. Han gav fuld gas. Men det gjorde jeg nu også, for jeg satte hurtigste omgang,” siger Jan Seerup.

DK Motorsport


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Sturup Raceway
  • 25/09/11 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •