Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Ni point skiller

Yokohama 2000 
27/09/11 

Lasse Rolighed bevarer spændingen i Yokohama Cup 2000-mesterskabet efter spændende løb på Sturup Raceway.
Allerede i tidtagningen lovede det godt for Pers Kemi Sport-køreren, der satte pole position foran mesterskabsrivalen, Steffen Larsen. Kun 0,057 sekund skilte de to kørere, så der var lagt op til tæt løb om topplaceringerne.
 


Lasse Rolighed ligger godt med i kampen om mesterskabet
(Foto: Gripping Media)

I første heat fik Lasse ikke udnyttet momentet fra sin pole position, så Steffen Larsen gik i føring med vejlenseren tæt efter sig. På trods af at afstanden mellem de to aldrig var stor, fik Lasse ikke held med at komme forbi. Til gengæld satte han ny banerekord på den svenske asfalt.

"En andenplads er heller ikke dårlig, men jeg mister jo point til Steffen på den her måde - så nu må jeg hellere se at køre fra ham", grinte den talkyndige racerkører, der til daglig er revisor ved KPMG i Aarhus.

Om det gode humør var en afgørende faktor, vides ikke, men i hvert fald omsatte Lasse sin startplacering som nummer fire til en førsteplads allerede fra første omgang. Førstepladsen holdt i mål, og det uden rigtigt at have været under pres bagfra.


Det blev til to topplaceringer på Sturup Raceway
(Foto: Gripping Media)

"Det var fedt at få en sejr med hjem fra Sverige. Jeg har et ret konkret mål om at få ti point mere end Steffen Larsen ved finaleweekenden på Padborg Park, så der bliver godt nok noget at køre for!"

Selvom det bliver noget af en opgave at sikre de nødvendige point, bliver alle sejl sat ind for at weekenden ender med en guldmedalje.

"Bilen får lige en ekstra polering, og så må jeg jo sørge for at løbe en kilometer ekstra og spise sundt. Jeg synes at det er min tur til at blive mester i år", slutter Lasse.

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Sturup Raceway
  • 25/09/11 - Sturup Raceway - Yokohama 2000 - DM
  •