Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Schubert Motorsport med Michael Outzen vandt

24 Hours 
26/09/11 

Michael Outzen og Schubert Motorsport har nu gennemført 24 timers løbet i Barcelona
Med hjælp af en masse erfaring og en god kørerbesætning, var der aldrig rigtig kamp om 1 pladsen.
”BMW Z4’eren er klart en af de bedste racerbiler jeg nogensinde har kørt, den bliver ved med at accelerere og stadigvæk forbliver den utrolig stabil når man drejer ind i svingene, det har virkelig været en fornøjelse at prøve den af det sidste døgn” - siger Michael Outzen.
 

Løbet startede i regnvejr og det blev ved med at dryppe ned fra start til det meste af natten, banen var ikke våd nok til intermediates, så bilerne måtte køre med slicks på den våde bane.

I løbet af natten var netop den glatte bane ved at gøre en ende for Schubert Motorsports deltagelse i løbet.

”Jeg kommer kørende forbi en Seat, med langt mere hastighed end ham, jeg tager ham udenom i et blødt sving, men pludselig kan jeg bare høre et fordæk der blokere bag mig og så ser jeg at Seat’en er på vej ligeud, jeg fik heldigvis kørt min bil ud i gruset, ellers havde det formentligt kostet os rigtig meget tid.”


Michael Outzen i dagslys
(Foto: Michael Outzen)

Heldigvis kom teamet igennem natten med konstante tider og ingen fejl, det gjorde de andre teams til gengæld og det betød at forspringet blev endnu større.

Lige inden daggry sad Michael i bilen, her lavede han, på omgang 491 løbets hurtigste tid på 1:51.846.

”Jeg var godt klar over den sad lige i skabet da jeg kom forbi stregen, tiden var faktisk hurtigere end den vi vandt polo position med. Men det viser også bare hvor god den her bil er, vi laver løbets hurtigste tid i 18 time” - kommer det fra Michael Outzen.


Sejren nydes i flot solskin
(Foto: Michael Outzen)

Schubert Motorsport kører en problemfri formiddag igennem og kan køre sejren hjem sikkert, med 21 omgange til nr. 2.

”Det her har været en kæmpe oplevelse for mig, min største drøm er Le Mans, jeg føler nu at jeg er kommet tættere på det mål, nu ved jeg i hvert fald at min fysiske form dur til at være med 24 timer” - siger Michael Outzen med et kæmpe smil på læben.

Michael Outzen Press


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Circuit de Catalunya
  • 25/09/11 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •