Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Kevin Magnussen vinder hovedløbet på Donington

Formel 3 UK 
25/09/11 

Efter de første 2 meget uheldige løb i weekendens næstsidste afdeling om det engelske F3 mesterskab, der afvikledes på Donington banen, satte Kevin Magnussen i søndagens regnfulde hovedløb resten af feltet på plads med en overbevisende sejr under vanskelige banekonditioner.
 

Han blev i starten af hovedløbet endnu en gang udsat for et usportsligt angreb fra sin teamkollega Felipe Nasr, der dog denne gang blev den tabende part , og Kevin vandt sin 6.sejr i år. Trods de 2 uheldige heats, bevarer Kevin dog sin mulighed for at slutte på den samlede 2.plads i mesterskabet, der er meget tæt med 4 andre kørere indenfor 20 point. Kevin er nu på en samlet 3.plads, men kun 1 point efter nummer 2 og 12 point foran nummer 4.


Kevin Magnussen vinder hovedløbet på Donington

I lørdagens 1.heat blev Kevin – for den xx gang i år! – påkørt af sin team ”kammerat” Felipe Nasr, der allerede har sikret sig mesterskabet, og således burde holde sig ude af tvivlsomme placeringskampe. Nasr forsøgte med en meget optimistisk og klodset overhaling at fratage Kevin en ellers sikker 2.plads, men lykkedes kun med at tage både sig selv og Magnussen ud af løbet. Kevin nåede dog inden at sætte hurtigste omgangstid, så han fik 2 point hjem fra heatet til kampen om at blive næstbedste Carlin kører i år. Efter løbene denne weekend ville Kevin Magnussen i øvrigt ikke kommentere sin kollega, Felipe Nasrs tvivlsomme aktioner på Donington banen.

Sprintløbet, 2. heat, blev en uheldig affære igen for både Kevin og Felipe Nasr, der begge gamblede med slicks på en ikke hurtigt nok optørrende bane, så begge havnede bagerst i feltet.

Men Kevin sluttede således weekenden godt af med sejren på Donington. Sidste afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab 2011 afvikles på Silverstone om 14 dage.

Stilling i mesterskabet
1 Nasr 302 points
2 Huertas 196
3 Magnussen 195
4 Will Buller 183
5 Svendsen-Cook 179
6 Jaafar 175

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Donington Park
  • 25/09/11 - Donington Park - Formel 3 UK
  •