Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Natten er overstået på Barcelona

24 Hours 
25/09/11 

Michael Outzen stadig #1
Løbet i Barcelona er nu ude på sin 20’ende time, og det bliver stille og roligt lysere og lysere.
Det har været en hård nat, men heldigvis slap Michael Outzen og Schubert Motorsport helskindet igennem.
JustinTV sender live fra banen - (red)
 

”Vores taktik igennem natten var at køre sikkert og ikke tage nogen chancer, vi havde et stort forspring, så vi skulle bare sørge for at matche de andre biler på banen” siger Michael Outzen


(Foto: Michael Outzen Press)

Ved hjælp af en stabil kørsel og et par enkelte problemer for de andre teams, er Schubert Motorsport lige nu 17 omgange foran nr. 2.

”Det er selvfølgelig vildt, men vi hviler ikke på laurbærrene, der er stadig 4 timer tilbage og der kan ske uhyggeligt mange ting endnu.”

Michael Outzen kørte fra kl. 5.30 til kl. 7.15, på det stint satte han en fantom tid på 1:51.876, løbets absolut hurtigste omgang.


(Foto: Michael Outzen Press)

Vejrudsigten for Barcelona siger sol og 25 grader resten af dagen, så feltet har været ude i regnvejr, natkørsel og i dag skal de så køre i høj solskin.

”Det er da en lille udfordring, banen skal gribes anderledes an og der kan hurtigt komme kørefejl ud af det.” siger Michael Outzen, som endnu ikke ved om han skal køre mere i løbet.

Der er billeder fra nattens race inde på www.MichaelOutzen.com

Michael Outzen Press


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Circuit de Catalunya
  • 25/09/11 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •