Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Mørket er faldet over Barcelona

24 Hours 
25/09/11 

Der er nu gået 13 timer i Barcelona, Michael er lige kommet ud fra sit 2 stint, som foregik i totalt mørke.
Der har været rigtig mange afkørsler og kørefejl og det er tydeligt at nogen af kørerne på banen begynder at blive trætte.
 


(Foto: Michael Outzen Press)

”Det er lidt spændende at køre derude, man er aldrig helt sikker på om de har set en når man overhaler dem, heldigvis gik det selvom det var meget tæt på at gå galt” udtaler Michael Outzen.


(Foto: Michael Outzen Press)

Michael indledte en overhaling på en Seat og skulle til at overhale ham udenom, pludselig kan han høre en dæk blokere bag ham og kan bare se i sidespejlet at Seat’en kommer tættere og tættere på. Heldigvis får Michael reageret hurtigt og får BMW Z4’eren kørt ud til siden, ellers have det nok kostet et hjulophæng.


(Foto: Michael Outzen Press)

”Det er så heldigt at jeg lige når at høre ham komme glidende, det kunne have gået rigtig galt, det er et 24 timers løb og derfor er det bedre at køre lidt forsigtigt og passe på materiellet.” siger Michael. - Omgangen efter det lille uheld satte han nattens hurtigste tid.


(Foto: Michael Outzen Press)

Det forventes at solen kommer frem kl. 7, så der er stadig en masse spændende nattetimer i vente. ”Hvis vi kommer igennem natten, så begynder det at se ret godt ud, men man kan jo aldrig forudse noget i motorsport, og det er jo det der er så fantastisk ved sporten!” siger en træt Michael Outzen der nu skal ind og have et par timer på øjet, inden det går løs igen til solopgangen.

Der er flere billeder at finde inde i galleriet på www.michaeloutzen.com

Michael Outzen Press


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Circuit de Catalunya
  • 25/09/11 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •