Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

Petit Le Mans - deltagere LMP2

ILM Cup 
29/09/11 

Efter i nogle år, at have været den førende LMP-klasse målt på deltagere og resultater, er LMP2 en noget tynd omgang her til ALMS finale-løbet. For få år siden var der klart flest LMP2 biler og enkelte bl.a. Porsche Spyder vandt generelle sejre.
 

Klassen tæller kun fem biler men spændingen om mesterskabet er stadig intakt.

Med hver 96 points kan Scott Tucker og franske Christophe Bouchut ikke indhentes af Luis Diaz med 55 points. Alle tre kører HPD ARX-01G for ”Level 5 Motorsports”, men Scott Tucker er tilmeldt i begge Level 5-biler, så mon ikke team´et holder en dør åben for Mr. Scott, så han placeres i bilen med de bedste vinderchancer?

Den tidligere Formel 1-kører og Le Mans vinder, svenskeren Stefan Johansson er klassens største profil. Johansson kører en OAK-Pescarolo sammen med amerikanerne Zak Brown og Mark Patterson.

Et andet velklingende navn er Franchitti, dog ikke den dobbelte Indy 500 vinder Dario, men lillebror Marino. Marino Franchitti deler en af Level 5 Motorsports HPD ARX-01G med Luis Diaz og (måske) titelaspiranten Scott Tucker.

Deltagere LMP2:

# Kørere Team Bil
22 Zak Brown
United Autosports Oak Pescarolo
Stefan Johanson
Mark Patterson
26* Franck Mailleux
Signatech Nissan Oreca 03
Lucas Ordonez
Jean-Karl Vernay
33* Scott Tucker
Level 5 Motorsport HPD ARX-01G
Christophe Bouchut
Joao Barbosa
35* Frederic Da Rocha
Oak Racing Oak Pescarolo
Patrice Lafargue
Jacques Nicolet
055 Scott Tucker
Level 5 Motorsport HPD ARX-01G
Luis Diaz
Marino Franchitti

* = deltager i ILM Cuppen

Them

Læs mere om:
  • Road Atlanta
  • 01/10/11 - Road Atlanta - ILM Cup
  •