Camaro Cup

Mantorp Park - Grande Finale - kvalifikation

Camaro Cup
23/09/11

Camaro Cup feltet kørte ud med 36 biler i kvalifikationen i forbindelse med 'Grande Finale' løbet på svenske Mantorp Park denne weekend.
Blandt dem var der to danske deltagere, Jan Magnussen og Martin Hansen fra Fukamuni Racing teamet, men desværre sluttede de ikke denne kvalifikation med de bedste tider.
Det gjorde tilgengæld de tre svenske kørere Alexander Graff, Fredrik Ros og Thed Björk der satte de tre hurtigste tider - i nævnte rækkefølge.

På 4. og 13. pladserne kom henholdsvis den bedste kører fra Finland og Norge, det var Jesse Krohn foran Ole Martin Lindum.

Da kvalifikationen gik i gang kørte de to danske Fukamuni Racing kørere straks på banen, og Jan Magnussen satte straks den 4. hurtigste tid, men efter et par omgange stoppede han, og stille og roligt 'raslede' hans tid ned af tabellen.
I den resterende tid kom Jan Magnussen slet ikke på banen!

Martin Hansen placerede sig fra start af inde i top 10, men som kvalifikationen skred frem, måtte han se sig henvist til 26. pladsen, men modsat Jan Magnussen var han på banen hele tiden og nåede at køre 11 omgange.

Denne kvalifikations flittigste kører var norske Stein Frederic Akre, han nåede at køre hele 17 omgange.
Med blot to omgange hver var det Jan Magnussen og Marcus Larsson fra Sverige der kørte færrest omgange.