Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Kevin Magnussen tilfreds efter træning

Formel 3 UK 
23/09/11 

Kevin Magnussen var henholdsvis anden og tredje hurtigst, da der torsdag blev afviklet to træninger på Donington Park forud for weekendens næstsidste afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab. I sin Dallara fra Carlin var Kevin konstant blandt de hurtigste i træningerne, men hver gang Kevin havde sat friske dæk på for at sætte en hurtig tid, blev træningen afbrudt af rødt flag.
 


Kevin Magnussen er tilfreds efter torsdagens træning.
(Foto: Jan Kaiser)

”Hver gang jeg kom ud på friske dæk, blev træningen afbrudt. Så mine hurtigste tider er sat på brugte dæk og da der er mange tiendedele at hente på friske dæk, så er jeg helt tilfreds med mine tider. Jeg tror jeg kunne have været hurtigst, så det håber jeg at få vist ved kvalifikationen lørdag formiddag”.

Kevin Magnussen skal på Donington forsvare sin andenplads i mesterskabet, men kampen er tæt, med fire kørere dækket af kun 15 point. En sejr udløser 20 point.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Donington Park
  • 25/09/11 - Donington Park - Formel 3 UK
  •