Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Færdig før tid

Clio Cup - DK 
23/09/11 

Team Point-S Madbull Racing stiller ikke op på Sturup Raceway
 

På trods af gode chancer for at snuppe sølvmedaljen i Tegee-Dan Clio Cup-mesterskabet, lader Team Point-S Madbull Racing sin Renault Clio holde i garagen i den kommende weekend, hvor finaleløbet køres på Sturup Raceway nær Malmö.

"2011 har hele tiden været ment som en indkøringssæson med en ny bil og et nyt team", fortæller Kim Lund. "Det er godt nok gået meget bedre end vi havde turdet håbe på, men vi har valgt at holde fokus på vores planer, frem for at gå efter en andenplads."


Fire sejre blev det til i en successfuld indkøringssæson
(Foto: Gripping Media)

"Planen for Team Point-S Madbull Racing har hele tiden været at køre målrettet efter mesterskabet i 2012, og som det ser ud nu, får vi gode forudsætninger for at kunne køre efter mesterskabet i 2012. Det skal ikke sættes over styr ved at risikere skader på Sturup."

2011-sæsonen har ellers budt på flere flotte resultater for den tidligere dobbelte mester i Yokohama Cup. Ved Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen var teamets nye Clio endnu ikke leveret fra fabrikken, så debuten i mærkeklassen kom først på Padborg Park.


Team Point-S Madbull Racing takker af for 2011
(Foto: Gripping Media)

Tre uger efter debuten kom de to første sejre, da Clio Cup gæstede Ring Djursland. Her var den midtjyske racerkører dominerende weekenden igennem, og siden er yderligere to heatsejre kommet til.


I 2012 går Team Point-S Madbull Racing målrettet efter mesterskabet
(Foto: Gripping Media)

Alligevel er beslutningen om at stoppe for i år truffet, og det ærgrer ikke midtjyden:

"Det er selvfølgelig altid fedt at slutte i toppen af et mesterskab, men målet er 100% at køre efter mesterskabet næste år. Og med dét mål kan jeg godt leve med at miste en andenplads i år", slutter han med et smil.

Team Point-S Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Sturup Raceway
  • 25/09/11 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •