Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Jacques Villeneuve spøger igen

NASCAR 
23/09/11 

Det har længe været rygtet at Red Bull vil forlade NASCAR - ihvert fald som teamejere. Såfremt det sker, vil et team være til salg.
Og måske er der noget om snakken. Det forlyder at den tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve kan være interesseret i teamet.
 

Red Bull Racing Team i NASCAR serien lukker angiveligt efter denne sæson, hvis man skal tro rygterne. Rygterne taler tilsyneladende sandt. Ifølge flere medier i det amerikanske, har Jacques Villeneuve indledt forhandlinger med Red Bull om at overtage teamet. Måske med ham selv som den ene af kørerne.

I øjeblikket har teamet Kasey Kahne og Brian Vickers som kørere og ifølge rygterne er det kun plads til den ene af dem i et eventuelt nyt team. For rygterne sætter Jacques Villeneuve i den ene af teamets to Toyota Camry racere.

Jacques Villeneuves manager, Rick Gorne, afviser ikke rygterne. Han bekræfter derimod at man har været i kontakt med Red Bull, men siger også at man ikke er nået længere end én kontakt til Red Bull. Rick Gorne siger også at man sideløbende også overvejer andre muligheder for en deltagelse i NASCAR for Jacques Villeneuves vedkommende.

Dons

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •