Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Første Formel 1 test på Circuit of the Americas

Formel 1 
22/09/11 

- forud for Amerikas Grand Prix 2012
Der har ikke været kørt Formel 1 Grand Prixer i USA siden 2007, men går alt vel så er man tilbage igen i 2012 i Austin, Texas hvor opbygningen af en ny bane er godt undervejs.
Fornylig var den tidligere Formel 1 kører, David Coulthard, ude at lufte en af sin tidligere arbejdsgiveres racere på den nye, men langt fra færdige bane.
 

I slutningen af august var Red Bull Racing i Austin, Texas. Nærmere bestemt personificeret af David Coulthard og en del af testteamet. Udover at lave en præsentation i hjertet af Austin, var teamet også ude at besigtige den nye Grand Prix bane, som skal stå klar i 2012, hvor Formel 1 igen vender tilbage til USA.

Der er endnu ikke lagt asfalt, men derfor kan man med den rette godkendelse osv. godt lige køre en omgangs penge eller to på det nye anlæg. Sikkert ikke særlig sundt for bilen, men helt sikkert fast arbejde til Red Bull Racing mekanikerne med rengøring.


(Video: Red Bull Racing)

Dons

Læs mere om:
  • David Coulthard
  • Red Bull Racing
  • Circuit of the Americas
  •      ASETEK SIMSPORTS