Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Michel Nykjær vender tilbage til Mantorp Park

STCC 
22/09/11 

Ligesom ved næstsidste afdeling af Scandinavian Touring Car Championship kommer Michel Nykjær til at være med i feltet, når finaleafdelingen køres fredag og lørdag. Atter har Pole Position Denmark lånt den hurtige WTCC-kører ud til Chevrolet Motorsport Sweden, hvor han skal være supportkører for Rickard Rydell, der er en af de to titelkandidater i mesterskabet
 

”Jeg håber, at jeg kan hænge på med det samme og måske endnu bedre finde den tiendedel eller to, jeg manglede for at være helt i front på Ring Knutstorp,” siger racerkøreren fra Næstved.

”Kampen om mesterskabet er hård. Rickard Rydells modstander Fredrik Ekblom får yderligere forstærkning, da hans team stiller med fire biler, men vi skal sørge for at køre noget clean race, ikke lave buler og så må vi bare se, hvad der sker i løbet. Det er jo løbet, der skal afgøre, hvem der bliver skandinavisk mester, men det bliver desværre ikke nogen dansker. Nu må vi håbe på, at det bliver Rickard, der vinder.”


Michel Nykjær kører lørdag i denne Chevrolet Cruze på Mantorp Park.
(Foto: Chevrolet Motorsport Sweden)

Finalen i Scandinavian Touring Car Championship køres på Mantorp Park, og det er en racerbane, der betyder noget helt specielt for Michel Nykjær.

”Det var jo der, jeg kørte mit allerførste DTC-løb, hvor jeg mener, at jeg blev femmer i tidtagningen, første gang jeg overhovedet sad i en DTC-racer,” husker Michel Nykjær. ”Det er en bane, der bliver sjov at komme tilbage til. Godt nok har den en lang, lang langside, og når vi taler konkurrencen mellem Cruzen og Sciroccoen, så får vi det hårdt, da deres turbobiler klarer sig godt på langsiden. Rydell har testet der for nylig, og han kørte hurtigere end ved forårets løb.”

Henrik Lind, teamejer af Pole Position Denmark, håber ligeledes, at Michel Nykjær gør en god figur ved dette afgørende mesterskab, da Pole Position Denmark i lighed med andre teams ligger i hårde sponsorforhandlinger omkring den nye 2012-sæson i WTCC.

”Det er afgørende for os, at Michel viser sin fulde styrke i dette løb, da mange af de sponsorer, vi nu forhandler med, følger Michel tæt i dette løb, og de næste tre WTCC-løb i Japan og Kina,” udtaler Henrik Lind.


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Pole Position Denmark
  • Mantorp Park
  • 24/09/11 - Mantorp Park - STCC
  •