Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alternativ sponsor i Formel 1

Formel 1 
21/09/11 

D'Ambrosio skaffer ny sponsor til Marussia-Virgin
Formel 1 og alternativ energi er ikke ligefrem to ting man forbinder med hinanden.
Men det belgiske firma Soleco, som er producent af solfangere, har indgået aftale med Jerôme D'Ambrosio og Formel 1 teamet Marussia-Virgin.
 

Bob Geekens, administrerende direktør i Soleco:
”Vi har valgt Formel 1, som vi mener giver os den bedste eksponering over hele verden. Partnerskabet med Jerôme D'Ambrosio og Marussia Formel 1 teamet, vil hjælpe os med at udbygge vores internationale ambitioner. Det spiller naturligvis også en rolle, at Jerôme D'Ambrosio er belgier. Det er efterhånden mange år siden, der sidst var en belgier i Formel 1. Soleco glæder sig og er stolte over at hjælpe og støtte Jerôme på den videre vej fremad!”

Hos det lidt trængte Marussia-Virgin team glæder man sig selvsagt over denne nyhed, ligesom Jerôme D'Ambrosio´s sæde burde være 'fredet' - i det mindste sæsonen 2011 ud!

Det er et friskt pust med en sponsor som ikke er teleselskab, bank, flyselskab - alternativ energi skulle være vejen frem.
Ideén er hermed givet videre til Vestas, Siemens m. fl.

Them

Læs mere om:
  • Jerôme D'ambrosio
  • Virgin Racing
  •