Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rallytalenter uheldige

DM Rally 
20/09/11 

Simon Larsen og Nicklas Daugberg ramte en chikane
Danmarks unge rallytalenthold, Simon Larsen fra Nykøbing Falster og Nicklas Daugberg fra Fuglebjerg, havde ikke heldet med sig, da de i deres Suzuki Swift Sport stillede op i næstsidste løb til danmarksmesterskabet i rally.
 

"På hastighedsprøve seks havde en Opel Astra spildt olie på vejen under nedbremsningen til en chikane, så de sidste 20 meter var spejlglatte," fortæller Simon Larsen.


Det var på denne hastighedsprøve, at Simon Larsen og Nicklas Daugberg under en nedbremsning ramte en chikane med deres Suzuki Swift Sport
(Foto: Michael Eisenberg)

"Ved sammenstødet med chikanen gik der hul på køleren, og da vi kom i mål på prøven og tjekkede skaderne, kunne vi ikke starte bilen igen," forklarer den unge rallykører.

Dermed er chancerne for at Simon Larsen og Nicklas Daugberg kan genvinde DASU Cup for standardbiler under 1600 ccm meget små, selv om de året igennem har været hurtigst.

"Vores værste konkurrenter Rene Harms Christensen og Henrik Dernoff skal udgå i sidste løb, for at vi har en chance," vurderer Simon Larsen.


På nogle af hastighedsprøverne kørte Simon Larsen op til 30 sekunder fra sine konkurrenter
(Foto: Michael Eisenberg)

Uheldet skete kun en uge efter, at Simon Larsen blev nummer to i Oresund Electric Car Rally i en eldrevet Citroën C-Zero, som han kørte for ChoosEV, der opbygger landsdækkende infrastruktur til opladning af elbiler.

"Uheld er en del af gamet, man må bare se fremad," siger Lene Jørgensen, projektansvarlig for Dansk Automobil Sports Unions talentudvikling, DASU Challenge. Hun ser fortsat gerne Larsen og Daugberg i en hurtigere bil i 2012, så de kan teste deres talent yderligere.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Simon Larsen
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: