Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Uheldig weekend for Kean Kristensen

ADAC
Formel Masters 

20/09/11 

Racerkøreren fra Herlev fik blot en pointscore i tre løb
Den seneste afdeling af den tyske Formel ADAC Master-serie vil ikke være en, som Kean Kristensen vil mindes med glæde. Den 16-årige racerkører kom nemlig kun på pointtavlen i det ene af de tre løb, der blev kørt på den hollandske TT-bane, Assen, hvor han krydsede målstregen som nummer 13, 8 og 15.
 

”Jeg havde hele weekenden store problemer med at finde balance i bilen,” forklarer Kean Kristensen. ”I den frie test syntes jeg ikke, at bilen kørte optimalt, men jeg troede lidt, at det var de gamle dæk, vi skulle bruge, der var årsagen. Da vi så kørte tidtagning på nye dæk, havde jeg ikke farten og blev bare 11er.”

Kean Kristensen valgte sammen med sit team at satse på regnvejrsdæk, da det kort før starten på det første løb trak op med sorte skyer omkring banen.

”Det viste sig at være et forkert valg, så jeg blev kaldt i pit for at skifte til slicks og endte som nummer 13,” fortæller han. ”I det andet løb havde jeg problemer med understyring, men jeg sluttede dog otter, men det var helt slemt i det sidste løb. Dækkene var til sidst fuldstændig ødelagt af understyring og jeg havde svært ved at følge med, så jeg blev nummer 15.”

Nogen forklaring på racerbilens mærkelige opførsel er Kean Kristensen og hans team endnu ikke nået frem til.

”Min teamkammerat Farnbacher havde lidt samme problem med understyring, men mit problem var meget slemt. Dækkene var nærmet sprækkede på midten, så teamet vil nu på værkstedet gå bilen igennem og checke den for alt, hvad der kan checkes,” siger Kean Kristensen.

”Selvfølgelig er jeg skuffet over, at det var sådan, at weekenden skulle gå. Ellers forsøger jeg bare at tænke frem på sidste løb på Hockenheim om to uger.”


Læs mere om:
  • Kean Kristensen
  • Assen
  •