Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Djævlen i detaljen

DM Rally 
20/09/11 

Kim Madsen atter ude med tekniske problemer
Djævlen sidder i detaljen, siger man, og på Sorøkørerne Kim Madsens og Kasper Sørensens rallybil, en Mitsubishi Lancer Evo 77, har den gemt sig godt.
 

"Vi opdagede aftenen inden weekendens DM-løb en periodisk fejl, som gør, at speederen står åben, når man bremser," forklarer Kim Madsen.


Kim Madsen og Kasper Sørensen manglede effekt på deres Mitsubishi. Her er de dog flyvende på løbets hurtigste hastighedsprøve.
(Foto: Intercom)

Fejlen blev udbedret, men straks fra første hastighedsprøve var den gal igen:

"Jeg måtte slukke motoren under nedbremsningerne og køre i frigear gennem svingene. Det er ret ubehageligt," siger Kim Madsen med en let underdrivelse.


Krisestemning inden løbet: "Den fejl skal altså findes," synes Kim Madsen at sige til sine mekanikere.
(Foto: Intercom)

Bilens såkaldte responssystem blev nu slået fra, og dermed var problemet løst, men til gengæld var der nu færre hestekræfter at gøre godt med.

"Til slut valgte vi at trække os, var vi kommet i mål med et dårligt resultat, var vi rykket ned i startrækkefølgen til næste løb," vurderer Kim Madsen, der er vant til at være blandt de fire til otte hurtigste i landet.


Vi kommer igen, lover Kim Madsen og Kasper Sørensen, der nu satser på et godt resultat i finaleløbet til danmarksmesterskabet i rally til oktober.
(Foto: Intercom)

"Kasper og jeg stiller op i DM-finalen i Herning i oktober. Jeg har lyst til at vise, at vi kan præstere et godt resultat med en bil, der virker," slutter Kim Madsen.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Kim Madsen
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •