Sally Racing foran helt ny udfordring

24H Series
19/09/11

Den kommende weekend står Sally Racing foran en helt ny udfordring, men dog en udfordring som de har god erfaring med, og gode resultater i.
Det er 24-timers løbet på den spanske Formel 1 banen Circuit de Catalunya ved Barcelona der står for døren, det er anden gang at dette løb arrangeres, men første gang at det gennemføres, da man blev tvunget til at aflyse sidste års løb. Dermed er det også første gang at Sally Racing stiller til start på denne bane.

Ingen skal være i tvivl om hvor Sally Racing's Clio racer kommer fra!
(Foto: Kate Hass Augustsen)

Selv om det er første gang Sally Racing stiller til start på Circuit de Catalunya banen, er det ikke første gang de deltager i 24-timers løb, de har tidligere deltaget i flere 12 og 24-timers løb, hvor det er blevet til flere klassesejre, så selvom banen er ny for dem, stiller de til start med stor erfaring i løbsformen.

Sally Racing stiller som sædvanlig til start med en af deres Renault Sport Clio III racere, og det bliver også med deres efterhånden helt faste kørerbesætning bestående af Martin Sally Pedersen, Peter Obel, Martin Gøtsche og Nicki Petersen, der i Barcelona forstærkes med Andreas Schrøder der også deltog i dette års 24-timers løb i Dubai.
Blandt de fem kørere er der flere af dem der har været med til også at hjemkøre de to klassesejre i 12-timers løbet i Ungarn samt klassesejren i 24-timers løbet i Dubai, så der er tale om en stærk og godt funderet kørerbesætning.

Kørerbesætningen hos Sally Racing: Længst til venstre Andreas Schrøde, dernæst Nicki Petersen. Til Højre Peter Oben og yderst Martin Gøtsche. Forrest i midten Martin Sally Pedersen.

De fem kørere samt den tekniske stab i Rally Racing, ledet af teamejer og -chef Jesper Sally Pedersen, har en stor opgave og hård weekend foran sig, for der er tilmeldt ikke mindre end 65 biler til løbet.
Heraf er de 19 af dem tilmeldt i klasse A2 hvor Sally Racing's Clio III racer hører hjemme, det er det største antal biler i A2 klassen nogensinde, så der bliver trængsel på den 4655 meter lange Formel 1 Grand Prix bane!

Som en sidste forberedelse til 24-timers løbet på Circuit de Catalunya - 24H Barcelona - mødtes teamet her i weekenden for at lægge den sidste hånd på taktikken, samt for endnu en gang at indøve pitstop, tankning og kørerskift, der er nemlig vigtige sekunder at hente på et perfekt gennemført pitstop, en disciplin som teamet altid har været gode i!

I skrivende stund er Renault Sport Clio III raceren på vej mod Spanien i teamet racertrailer, så den er fremme på banen i god tid. Sally Racing er jo kendt for til de Creventic arrangerede løb, at være de første der får bilen gennem teknisk kontrol, samt får samtlige kørere og deres udrustning godkendt, det giver en dejlig ro i teamet op til løbet.