Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Max fløj længst

DM Rally 
18/09/11 

Max Christensen fik endnu et flot resultat i rally
"Vi blev hurtigst i gruppe N igen, men det er jo svært at være tilfreds, når der er tre endnu hurtigere Super 2000-biler foran."
 

Ordene kommer fra en af landets mest ambitiøse, men også stilfærdige rallykørere, den tidligere danmarksmester Max Christensen fra Svenstrup. I sin Subaru Impreza WRX blev han nummer fire i weekendens afdeling af danmarksmesterskabet i rally. Men foran lå de tre uovervindelige Peugeot-rallybiler.

"Det gik rigtig godt om formiddagen, hvor vi lå på tredjepladsen foran Ib Krag og Mie Petersen i Peugeot, men om eftermiddagen traf vi et forkert dækvalg og kørte på tørvejrsdæk i regnen," konstaterer Max Christensen.


Max Christensen og Ole Frederiksen var hurtigst på løbets hurtigste hastighedsprøve
(Foto: Michael Eisenberg)

"Max kørte utrolig godt, og vi havde en fremragende dyst med fire andre hold om formiddagen, hvor vi satte hurtigste tid på løbets hurtigste prøve," supplerer codriver Ole Frederiksen.

I den blå og orange Subaru gennemførte de hastighedsprøven med et gennemsnit på over 140 kilometer i timen og med tophastigheder på den anden side af de 200.


Max Christensen og Ole Frederiksen skåler for et godt resultat
(Foto: Michael Eisenberg)

De blå og orange farver skyldes olieselskabet Gulf, et brand der skal tilbage på det danske marked igen.

"Vi har fået DCC Energi som sponsor, og de ønsker Gulf tilbage efter 25 år, siger Max Christensen, der oplyser, at DCC Energi er blevet Gulf Oil Internationals officielle forhandler af Gulf smøremidler i Danmark.

"Gulf er et meget velrenommeret smøreolieselskab, og så passer deres farver i øvrigt godt til Subarus blå," tilføjer 2008-danmarksmesteren med et smil."


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Max Christensen
  • Mie Petersen
  • Ole R. Frederiksen
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •