Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rallyspænding bevaret

DM Rally 
18/09/11 

Brian Madsen havde titlen i lommen, men så...
Fire og et halvt sekund. Det er, hvad Brian Madsen og Anja Posorski manglede i at sikre sig danmarksmesterskabet i rally for firehjulstrukne biler allerede i næstsidste rally.
 

En snurretur i et sving og en motorklap, der sprang op på deres Peugeot 207 Super 2000 midt på en af de sidste hastighedsprøver, kostede imidlertid mange sekunder. Derfor blev en sikker andenplads til en tredjeplads, og dermed er spændingen bevaret i 4WD-mesterskabet, det hurtigste og mest prestigebetonede i dansk rallysport.


Brian Madsen og Anja Posorski var flyvende i deres Peugeot 207 Super 2000, til uheldene ramte dem
(Foto: Michael Eisenberg)

"Jeg styrede bilen ved at kigge ud gennem sprækken mellem instrumentpanelet og motorklappen, nu må vi køre taktisk i finaleløbet, så skal vi nok få vores mesterskab hjem," sagde en dybt skuffet Brian Madsen ved målet på Expopartner Arminox Rally i Bjerringbro.

"Jeg gik næsten i sort, da frontklappen sprang op, men så sagde Brian: 'Kommer der snart lidt noter,' og så fandt jeg rytmen igen," fortæller codriver Anja Posorski.

Brian Madsen og Anja Posorski har året igennem været det hold, alle ville slå i rally. Siden første afdeling af mesterskabet, som blev kørt i Tyskland i for et halvt år siden, har de ligget i føring.


Dybt skuffede rallykørere
(Foto: Michael Eisenberg)

I weekendens rally lå de løbet gennem på en komfortabel andenplads efter vinderne Christian Jensen og Freddy Petersen i en bil magen til og havde således mesterskabet i lommen. Men til slut måtte de efter deres uheld se sig overhalet af endnu et Peugeot-hold, nemlig Ib Kragh og Mie Petersen, der således stadig har en teoretisk chance for at vinde mesterskabet.

4WD-mesterskabet afgøres nu i finaleløbet, Danboring Rally, den 28.-29. oktober i Herning.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
 • Anja Posorski
 • Brian Madsen
 • Christian Jensen
 • Freddy Petersen
 • Bjerringbro
 • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: