Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Ronnie Bremer vandt i USA

Grand Am 
18/09/11 

Bremer og makkeren Robin Liddell sluttede Grand-Am sæsonen på fornemste vis med sejr på Mid-Ohio banen i Lexington og sikrede dermed også G.M. titlen som vinder af konstruktørenes mesterskab.
 


Ronnie Bremer vandt på Mid-Ohio
(Foto: Stevenson Motorsport)

Ronnie havde sat Stevenson raceren på pole og han afleverede den da også i front ca. 45 minutter inde i løbet og Robin Liddell kunne herefter fuldføre triumfen ved at køre Stevensons Camaro GT-R racer først over målstregen.


General Motors vandt konstruktørernes mesterskab i Grand-Am
(Foto: Stevenson Motorsport)

Ronnie: Hvis jeg skulle have skrevet historien på forhånd var den endt sådan, så det kunne ikke være bedre. Robin kørte et fantastisk løb derude, og sikrede dermed at det hele endte på den bedst tænkelige måde. Jeg vil gerne takke hele Stevenson Motorsports Teamet for de gav mig chancen, Robin Liddell som super medkører samt ikke mindst Jan Magnussen som troede på jeg kunne.

Næste opgave for Ronnie bliver to langdistance løb for Jet Black Racing sammen med bl.a. vennen Anders Majgaard.

Bremer Presse
Torben von Hausig


Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Mid-Ohio
  • 17/09/11 - Mid-Ohio - Grand Am
  •