Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Christian Jensen vinder dramatisk DM-løb i rally

DM Rally 
17/09/11 

Spændingen om Danmarksmesterskabet i rally er intakt før årets finale
Der var spænding og drama lige til det sidste, da Expo Partner Arminox Rally lørdag blev kørt som næstsidste afdeling af Mekonomen Rally Championship – Danmarksmesterskabet i rally. Sejren i løbet ved Bjerringbro gik til Christian Jensen/Freddy Pedersen, Ans/Bjerringbro, der kunne tage deres første sejr i denne sæson. Men det holdt hårdt for dem.
 

”Hver gang jeg er foran, er der forbandelser over mig,” sagde Christian Jensen, der lå i front med tre hastighedsprøver igen. ”Så tabte vi 25 sekunder på den tredjesidste hastighedsprøve, da bilen gik i stå. Derefter kogte bilen, og så måtte vi ofre vores drikkedunke, fordi bilen havde tabt vandet. Jeg er glad for at stå som vinder – rigtig glad.”

Holdet, som Christian Jensen/Freddy Pedersen gennem det meste af dagen havde kæmpet med, var Brian Madsen/Anja Posorski, Slagelse/Rødding. De havde tidligt i løbet været i front, men under de sidste fem hastighedsprøver måtte de indkassere et større tidstab, så de rykkede ned på tredjepladsen.


Christian Jensen og Freddy Pedersen vandt lørdagens Expo Partner Arminox Rally omkring Bjerringbro
(Foto: Johnny Pedersen)

”Vi var ikke hurtige nok,” konstaterede Brian Madsen. ”Vi kørte regnvejrsdæk hele formiddagen, hvor det har været tørvejr, og så satsede vi på tørvejr, og så blev det regnvejr, og det var et dårligt sats. Der smed vi i hvert fald 25 sekunder til Christian, men vi kommer stærkt igen.”

Brian Madsen/Anja Posorski havde mulighed for at allerede lørdag at sikre sig Danmarksmesterskabet, men da Ib Kragh/Mie Petersen, Juelsminde/Vejle, blev nummer to, kan de stadig passere dem, når finalen køres i Herning i sidste weekend af oktober.

Foreløbigt resultat af femte afdeling af Mekonomen Rally Championship:

1. Christian Jensen/Freddy Pedersen Ans/Bjerringbro Peugeot 207 Super 2000 1:10:17,4
2. Ib Kragh/Mie Petersen Juelsminde/Vejle Peugeot 207 Super 2000 1:10:36,4
3. Brian Madsen/Anja Posorski Slagelse/Tjele Peugeot 207 Super 2000 1:10:40,9
4. Max Christensen/Ole R. Frederiksen Svenstrup/Skibby Subaru Impreza 1:11:14,1
5. Steen Andersen/Iben Louring Brøndby/København Mitsubishi Lancer 1:11:14,9
6. Esben Hegelund/Karsten Isaksen Hadsten/Egtved Peugeot 207 Super 2000 1:12:19,4

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Brian Madsen
 • Christian Jensen
 • Esben Hegelund
 • Ib Kragh
 • Max Christensen
 • Bjerringbro
 • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: