Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Bremer kører årets sidste Grand-Am løb og starter fra front

Grand Am 
17/09/11 

Mid-Ohio er sidste stoppested for i årets Grand-Am afdelinger og her skal Ronnie og Robin Liddell forsøge at gentage sejren fra forrige løb. Efter de 3 første træninger så det dog ikke for godt ud, Stevenson Camaroen manglede noget der lignede et halvt sekund i forhold til de hurtigste Porsche og Mazda racere, men i tidtagningen satte Bremer endnu en fed streg under hans potentiale da han kørte Camaroen i pole til lørdagens løb.
 


Tiderne nærlæses
(Foto: Stevenson Motorsport)

Ronnie: Det var fedt at slutte sæsonen med at sætte bilen på pole, vi manglede lidt i træningerne men efter lidt justeringer kører bilen nu rigtigt godt, vi mangler lidt speed på langsiderne men hvis jeg kommer godt af sted i morgen og kan lave lidt hul til konkurrenterne med det samme ser det rigtigt fint ud.


Ronnies bil klar til race
(Foto: Stevenson Motorsport)

Stevenson Teamets Camaro GT.R racer ligger pt. nr. 10 i mesterskabet og der kan ikke ænders meget på det. I kørernes mesterskab ligger Robin Liddell som nr. 10, Magnussen som nr. 23 og Ronnie som 25’er.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Mid-Ohio
  • 17/09/11 - Mid-Ohio - Grand Am
  •