Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Anden sejr til Dennis Lind

207 Spider Cup
DK 

15/09/11 

207 Spider CupDennis Lind fra Roskilde tog sin anden sejr i Peugeot Spider Cup, da han ved sin blot anden deltagelse i den tætte mærkeserie, vandt det første af to løb, der blev afviklet på Ring Knutstorp i Sverige.
Og nøjagtigt som det var tilfældet ved hans første sejr på Jyllandsringen, kom sejren først i hus på allersidste omgang.
 

Dennis Lind startede første løb fra fjerde position. Kort efter starten var han involveret i en tæt kamp over 10 omgange med Lasse Jakobsen, inden det lykkedes Dennis at komme forbi under en nedbremsning. Oppe foran havde førende Allan Olsen dog udbygget et stort forspring, som Dennis begyndte at formindske. Allan Olsen blev ramt af tekniske problemer på sidste omgang og mistede fart, hvilket betød at Dennis kom nærmere og nærmere. På vej ud af det absolut sidste sving, kunne Dennis, med kun omkring 40 meter op til målstregen, overhale Allan og køre i mål til sin anden sejr.


(Foto: Jan Kaiser)

I andet heat var det Dennis’ tur til at have tekniske problemer. Bilen savnede topfart, så selvom Dennis satte løbets hurtigste omgang, var han hurtig de forkerte steder. Dennis var dog med i topkampen, hvor de fire første biler kæmpede en tæt kamp hele løbet. Men med den manglende topfart var det svært at overhale og forsvare sig og denne gang var det Dennis, der måtte lide den tort, at blive passeret på opløbsstrækningen, hvor han mistede tredjepladsen med kun 12 tusindedele sekund. Den tætte konkurrence blev understreget af, at Dennis på fjerdepladsen kun var 0,94 sekund efter vindende Rasmus Wendelboe.

”Det var endnu en sjov racerweekend” sagde Dennis Lind efterfølgende. ”Det var fedt at sejre igen i første heat, selvom Allan havde problemer. Men jeg nåede lige nøjagtigt at indhente ham og han kunne ikke forsvare sig på langsiden mod mål. I løb to var det tæt løb hele vejen. Vi fik byttet lidt klistermærker, men der blev kørt fair og tæt. Jeg havde problemer på langsiden, hvor jeg mistede afstand, men hentede ind igen på resten af banen. Det var super tæt med overhalingsforsøg, hver eneste omgang. Denne gang var det dog mig, der måtte se mig passeret på langsiden mod mål, hvor Henrik (Jansen – red.) og jeg kom over side om side – desværre med mig 12 tusindedele efter…”.

Dennis Lind deltager i Peugeot Spider Cup igen ved næste afdeling på Padborg den 8.-9. oktober.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Ring Knutstorp
  • 10/09/11 - Ring Knutstorp - 207 Spider Cup DK - DM
  •