Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Frederik Vodder overhalede på Ring Djursland

Yokohama
1600 Challenge 

15/09/11 
Yokohama

1600 Challenge-køreren fik ikke den weekend, han havde håbet på, da han i den forgangne weekend deltog i 1600 Challenge på Ring Djursland.
 

Den 16-årige racerkører havde en klar forventning om at slutte sine to heat i feltets absolutte top og dermed sikre værdifulde point til mesterskabet.

Efter at have kørt sig til syvende hurtigste omgangstid i tidtagningen, kunne Frederik se frem til et par spændende overhalingsforsøg i første heat. Desværre sluttede det hele alt for hurtigt:


Frederik Vodder håbede på topplaceringer på Ring Djursland
(Foto: Gripping Media)

"Da vi kommer igennem første sving, bliver jeg trængt ud i autoværnet af en konkurrent, og det koster så deltagelsen i resten af dét heat", fortæller en skuffet Frederik.

I motorsport skal der dog mere end lidt buler og skæve stumper til at stoppe legen, så efter lidt arbejde i pitten var Frederik klar til andet heat, hvor han pga. påkørslen måtte starte fra 20. pladsen.

Her beviste den unge Roskilde-kører hvilket talent, han er i besiddelse af. Allerede på første omgang avancerede han med sin lille VW Lupo til 13. pladsen, og inden løbet var slut, var Frederik tilbage i top 10 - nærmere bestemt syvendepladsen.


Der blev overhalet i andet heat
(Foto: Gripping Media)

Efter den pointmæssigt skuffende weekend har Frederik ottendepladsen i 1600 Challenge-mesterskabet, så der er noget at kæmpe for i de sidste løb i 2011.

"Jeg må jo erkende at mesterskabet er uden for rækkevidde", siger Frederik, der dog stadigvæk ligger fornuftigt med i Rookie-mesterskabet. "Men nu kører jeg de sidste løb for at vise hvad jeg kan præstere, og så håber jeg på at det vil åbne nogle døre for mine 2012-planer."

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Frederik Vodder
  • Ring Djursland
  • 11/09/11 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: