Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hammer og Thomsen klar til rally i Bjerringbro

DM Rally 
14/09/11 

Klaus Hammer og Finn Thomsen er at finde i feltet, når årets femte og næstsidste afdeling af Mekonomen Rally Championship køres med base i Bjerringbro i den kommende weekend. Duoen fra Pole Position Denmark håber på at kunne fortsætte den udvikling, de har haft i denne sæson efter skiftet til en Fiat Punto i Super 2000-kategorien.
 

”Løbet bliver faktisk blot vores tredje rigtige i bilen,” siger Klaus Hammer. ”Efter sidste løb har det kun været småreparationer, vi har skullet lave. Vi har skiftet en oliepumpe, der var flækket, men ellers var vi mest spændt på, om den renoverede gearkasse kunne modstå strabadserne, og det kunne den. Vi har haft den skilt ad, og den var som ny indvending.”

Weekendens løb kommer til at byde på 135 km hastighedsprøver, hvoraf 93 % er på asfalt, mens de resterende 7 % er på grus.

”Vi håber, at det bliver et løb, hvor vejene drejer, for jo mere, de drejer, jo bedre er det for os,” siger co-driver Finn Thomsen. ”Vi mangler nogle hestekræfter i forhold til de andre biler i feltet, så derfor vil det være godt, hvis det ikke går for meget ligeud.”


Klaus Hammer og Finn Thomsen starter i weekendens rally i Bjerringbro.

”Bilen kører til gengæld godt i svingene, og det er det, vi stadig arbejder med at vænne os til. Klaus kommer fra en gruppe N-bil, og så kan det være svært at komme over i en Super 2000-racer. Man skal virkelig turde stole på, at den hænger fast i svingene. Så skal vi også have arbejdet med vores bremsepunkter, så vi kan bremse senere, end vi hidtil har gjort. Det vil kunne give noget.”

I de to DM-løb holdet har kunnet gennemføre er det blevet til placeringer lige udenfor top 10 i generalklassementet, og det niveau vil teamet gerne forbedre.

”Realistisk set bør vi kunne køre os op til en placering mellem nummer 6 og 8, hvis vi slipper for problemer,” vurderer Finn Thomsen, ”og med lidt held vil vi kunne komme i top 5.”

”Det har været vores mål hele sæsonen, og vi tror godt, at vi kan komme længere frem i rækkerne, hvis vi kan køre et løb uden problemer.”

Pole Postion Denmark


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Klaus Hammer
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: