Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki-kørerne går til angreb i rally-DM

DM Rally 
13/09/11 

Suzuki Motorsport er med, når femte afdeling af Danmarksmesterskabet i rally køres i den kommende weekend.
Men teamet med de kompakte rallybiler er ikke bare med i feltet. De deltager også for at vinde.
 

”Vi er kommet op på tredjepladsen i Danmarksmesterskabet i Tunet National, og den placering skal vi holde,” siger Kenneth Madsen (Dianalund), der kører sammen med Carina V. Møller (Helsingør). ”Vi har haft en god statistik de sidste par gange med bl.a. en klassesejr og to andenpladser i Tunet National, så det skal vi prøve at holde – og helst gøre lidt bedre.”


Kenneth Madsen og Carina Møller vil holde tredjepladsen.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Expo Partner Arminox Rally finder sted ved Bjerringbro, og det er et område, hvor Kenneth Madsen ikke tidligere har kørt løb. Men ud fra tidsplanen virker løbet til at rumme elementer, der passer ham.

”Jeg kan se på tidsplanen, at vi skal starte med en lang hastighedsprøve, så det bliver lige på og hårdt, og det kan jeg godt lide,” siger Kenneth Madsen. ”Sidste gang sov vi lidt i starten, men her bliver vi rigtig varme fra starten, og det er godt. Jeg kan også se, at vi skal køre en 20 km lang hastighedsprøve i en skov, og så er det rigtig rally, og det glæder jeg mig til. Kan vi lægge ud i samme tempo, som vi sluttede med sidst, vil det være rigtig godt.”

Også for René Harms/Henrik Dernoff (Nørre Alslev/Ringsted) er der lagt op til et rally, hvor der skal gives gas fra start.

”Der er tæt løb mellem første- og andenpladsen i den lille gruppe N, og det skal vi se, om vi kan gøre noget ved,” siger René Harms. ”Der er 40 point at køre om. Der er mindre end 10 point imellem os, så det er endnu åbent. Bilen skal holdes på vejen, og vi skal ikke udgå, for så er løbet kørt. Det gælder om at komme i mål.”


René Harms og Henrik Dernoff kæmper for sejren i den lille gruppe N.
(Foto: Suzuki Motorsport)

René Harms føler sig godt forberedte til det kommende Expo Partner Arminox Rally.

”Siden løbet i Slagelse har vi fået en ny kobling og en renoveret gearkasse, så bilen kører som en drøm. Nu skal der bare gives gas,” siger han.

For tredje gang i denne sæson stiller Suzuki Motorsport med tre biler, idet Anders Rasmusen/Peter Petersen (Slagelse/Sorø) starter i en identisk Suzuki Swift Sport.

”Vi har lavet en aftale med Anders om, at han skal køre de næste to løb, og jeg er overbevist om, at han nok skal give gas,” siger teamchef Anders Lysen. ”Han har testet bilen og vist gode testresultater.”

”Det bliver godt at få Anders ind i teamet,” tilføjer René Harms. ”Det er altid godt med noget konkurrence, for det gør, at man er nødt til at præstere endnu bedre.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Kenneth Madsen
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: