Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted klar til rally i Bjerringbro

DM Rally 
14/09/11 

Rallykøreren fra Oens, Jesper Bisted, er klar til den kommende weekends DM-rally i Bjerringbro.
Den hvide og grønne Peugeot 206 Super 1600 er blevet gjort klar efter alle kunstens regler, og så sidder der et nyt ansigt i observatørsædet.
 

”Min normale co-driver Leif Heick har været forhindret, så jeg har skullet finde en anden co-driver denne her gang,” siger Jesper Bisted. ”Her er valget faldet på Line Lykke Jensen fra Odense.”


Jesper Bisted starter med Line Lykke Jensen.
(Foto: Bisted Motorsport)

”Jeg talte med Line for nogle måneder siden til et rallysprint i Kalundborg, hvor jeg i sjov foreslog hende at prøve at sidde ved siden af i en moderne rallybil, da hun ellers har kørt historisk. Vi talte lidt videre, og jeg kunne bare mærke, at hun virkelig brænder for tingene. Hun bruger meget tid på det, brænder for rallysporten og sætter sig ind i tingene, fordi det betyder meget for hende.”

Når Jesper Bisted og Line Lykke Jensen lørdag morgen starter på rallyet i Bjerringbro, bliver det første gang, at de skal i konkurrence sammen.

”Det bliver selvfølgelig lidt spændende, men jeg tror, at det nok skal blive godt på lørdag,” siger Jesper Bisted. ”Der er sikkert lige nogle ting, vi skal have afstemt under notekørslen, for det går lidt hurtigere i en moderne rallybil. Heldigvis har Line set nogle onboard-optagelser fra min bil, så hun ved, hvad der sker.”

Hvad angår bilen, så er der også i tip-top-stand efter det seneste løb på Vestsjælland, hvor teknikken drillede Bisted Motorsport.

”Bilen har fået ny kobling, nyt svinghjul, og så er der kommet nye bagdæmpere i den, ja, siden sæsonstart har vi snart skiftet det hele på bilen, så nu bør den være i orden,” siger rallykøreren. ”Nu skulle der ikke være nogen dumme ting, som skal sætte en kæp i hjulet for os.”

Om det kommende DM-rally siger Jesper Bisted:
”Der ser ud til, at det bliver et meget hurtigt rally. Det vil blive krævende, selv om det vil være ham med den hurtigste bil, som vinder,” siger han.

”Jeg forventer, at vi skal komme i top 3 i vores klasse. Nu er det på tide, at vi prøver at vinde. Jeg har bilen til, at jeg skulle kunne være deroppe, og jeg tror også, at hvis jeg ikke havde haft uheldene i Slagelse, så havde vi også vundet.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Line Lykke Jensen
  • Bisted Motorsport
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: