Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

To andenpladser til Rolighed

Yokohama 2000 
13/09/11 

Lasse Rolighed Petersen sikrede sig selv og Pers Kemi Sport gode point ved weekendens løb på Ring Djursland. Yokohama Cup-mesterskabet er stadigvæk åbent.
Den unge vejlensiske revisor, der til daglig bor i Aarhus, kæmper i år med i toppen af Yokohama Cup-feltet, og forud for løbene havde både kører og team sat sig et mål - sejr og overtagelse af førstepladsen i mesterskabet.
 

I træningen var den sorte Peugeot 307 hurtigst, og selvom omgangstiderne blev forbedret i tidtagningen, måtte Lasse se sig henvist til andenpladsen på gridden til første heat.


Der var fuld fart på kemien og Lasse Rolighed
(Foto: Gripping Media)

Der var derfor lagt op til en mesterlig kamp om førstepladsen, og forventningerne blev også indfriet. Hele løbet igennem lagde Lasse et solidt pres på Steffen Larsen, dog uden at komme forbi og overtage føringen.

Også i andet heat blev der arbejdet for placeringerne. Fra fjerdepladsen kom Lasse hurtigt op på fjerdepladsen og lagde igen pres på Larsen. Igen måtte Lasse se sig slået, men der var ingen skuffelse at spore hos den hurtige revisor.

"Skuffet? Nej for pokker; bilen kørte som en drøm hele weekenden, og selvom vi har kørt race om pladserne har jeg ikke fået så meget som en ridse i lakken", fortæller Lasse. "Og med ti point op til Steffen, der fører mesterskabet, bliver der virkelig noget at kæmpe for i de sidste løb."


Lasse glæder sig til at kæmpe om mesterskabet
(Foto: Gripping Media)

Også teamejer, Torben Pers, glæder sig over spændingen i mesterskabet:

"Det er jo det, alle vil have. Publikum får underholdning for alle pengene, og kørerne får det adreanalinkick, de brænder efter. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve afgørelsen på mesterskabet!"

Næste løb bliver kørt på svenske Sturup Raceway den 23-24. september. Det er næstsidste løbsweekend før finalen på Padborg Park den 8-9. oktober, og den lille kuperede bane skal nok tilføje spænding til løbene.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Ring Djursland
  • 11/09/11 - Ring Djursland - Yokohama 2000 - DM
  •