Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen: ”En sejr er målsætningen”

DM Rally 
13/09/11 

Rallykøreren fra Odder kæmper videre for et Danmarksmesterskab
Frank Nielsen er nu klar til at genoptage kampen om Danmarksmesterskabet i rally for de tohjulstrukne biler.
Fredag og lørdag deltager han i Expopartner Arminox Rally omkring Bjerringbro, og her jagter han revanche efter nederlaget i det seneste løb på Vestsjælland, hvor han sluttede som nummer fem efter at have døjet med tekniske defekter.
 

”Vi er klar til angreb,” siger rallykøreren fra Odder. ”Vi har fået en ny styreboks i bilen som erstatning for den, der var defekt, og den nye fungerer. Vi har fået renoveret gearkassen og monteret nogle nye trækaksler. Der er simpelthen sat en kilometergrænse på de enkelte dele, og nu var tiden altså inde til en udskiftning.”


Frank Nielsen og Børge Jensen kæmper videre for et Danmarksmesterskab.
(Foto: FN Rally)

Det kommende rally har base i Bjerringbro, men deltagerne skal bl.a. på en afstikker til Hobro, hvor der to gange skal køres en hastighedsprøve i det, der hedder Lindum Skov.

”Lindum Skov har jeg kørt for mange år siden, men jeg kan ikke huske noget,” indrømmer Frank Nielsen. ”Jeg må nok sige, at jeg er blank, indtil vi kører prøverne igennem, men det er sikkert ens for os alle. Noget af hastighedsprøverne er nok gengangere, for vi har da kørt rimeligt meget i området gennem tiden.”

Frank Nielsen og makkeren Børge Jensen har vundet to af årets fire hidtil kørte løb i 2WD-klassen, men i de to andre løb har de været plaget af tekniske problemer. Det betyder, at de er 11 point efter Kim Wentzel og Lone Otto, der har overtaget førstepladsen i klassen.

”Med lidt held kan vi score to gange 20 point i de to løb, og hvis Kim Wentzel kommer ned på en tredjeplads en enkelt gang, så ser det lovende ud. Jeg synes, at vi har haft de uheld, vi skal have, så nu må det være de andres tur,” siger Frank Nielsen.

”En sejr er målsætningen, for det er ved at være vind eller forsvind for os. Får vi en andenplads og kommer Kim Wentzel længere ned i rækkerne, så kan det flaske sig. Men der er ikke råd til at smide noget væk længere, det er kun øverst på skamlen, der gælder.”

FN Rally


Læs mere om:
  • Børge Jensen
  • Frank Nielsen
  • Bjerringbro
  • 17/09/11 - Bjerringbro - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: