Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Marco Sørensen i crash på Silverstone

Formel 3 Euro 
11/09/11 

I modsætning til i går, hvor Marco Sørensen vandt F3 Euroseries løbet på Silverstone, efter at have ført fra start til mål, så blev søndagens løb til gengæld lidt mere problematisk. Løbet startede ellers fint for den unge nordjyde, som allerede efter de første omgange havde fået sig kørt op på tredje pladsen. En tyvstart og straf til pole manden Roberto Merhi betød, at Marco yderligere kunne avancere til andenpladsen på fjerde omgang.
 


Marco Sørensen på Silverstone

Her blev han indtil der manglede 15 minutter af løbet, hvor han måtte vige en placering og faldt ned på tredje pladsen. Da der manglede 6 omgange af løbet, så 3. pladsen ud til at være i hus, da den japanske kører på fjerde pladsen ikke så ud til at have fart nok i bilen til at kunne lægge pres på Marco. Men et total bremsekiks af den japanske kører betød, at han med fuld fart crashed op i bagenden af Marcos bil, og dermed rykkede dem begge to af banen kun få omgange før mål.


Marco Sørensen på Silverstone

Marco udtaler fra England ”jeg er total skuffet over, at jeg så tæt på mål må miste min podie placering. Og så på grund af en fejl fra en anden kører, gør det kun endnu være. Efter min sejr i går, så kunne det have været fint med en podieplacering igen idag. Jeg opfattede ikke helt hvad der skete, for Sato var slet ikke tæt nok på mig til at kunne indlede et angreb. Så han må totalt have mistet sit bremsepunkt eller også må han virkelig have mistet koncentrationen. At han så efterfølgende fik tilkendt en straf, er bare en ringe trøst."

"Men alt i alt, så kan jeg da se tilbage på en god weekend, hvor jeg da i det mindste fik vist nogle gode signaler", slutter Marco.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Silverstone
  • 11/09/11 - Silverstone - Formel 3 Euro
  • Marco Sørensen vinder F3 debut på Silverstone
  •