Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Tom Coronel straffet for påkørsel

WTCC 
09/09/11 

Weekendens to løb blev dyre for Tom Coronel der ellers umiddelbart gjorde en god indsats. Men indsatsen var lidt for god efter løbsledelsens mening.
Tom Coronel har efterfølgende fået faktisk to straffe for én hændelse. Det er udmålt til én 10 sekunders straf og samtidig en tilbagerykning på 10 placeringer når WTCC feltet tager til Japan til Suzuka banen til næste løbsweekend.
 

Tom Coronel får sin 10 sekunders straf som samtidigt koster ham to placeringer, for at forårsaget en kraftig kollision med Javier Villa.

Lige efter løbet var de to kørere absolut ikke i stand til at skrive julekort til hinanden.
Tom Coronel mente at han ikke havde gjort noget forkert og at 'den unge spanske kører måtte have mistet pusten og derfor ikke vil give plads'.

Javier Villa havde en noget anden mening.
"Han er tosset. Jeg havde den hurtigste bil, og jeg er sikker på at han bremsede alt for sent, til at kunne undgå at ramme mig".

Yderligere to episoder blev undersøgt uden at der dog tildelt nogen straffe - begge i løb 1. Den ene involverede Tiago Monteiro, Alain Menu og Robert Huff. Den anden havde Freddy Barth og Mehdi Bennani som de involverede parter. Begge episoder blev tolket som race incidents.

Dons

Læs mere om:
  • Tom Coronel
  •