Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

BMW tester ny DTM racer

DTM 
10/09/11 

DTMAlt imens at offentligheden spændt venter på at Mercedes præsenterer deres nye 2012 DTM racer, så vil alle 3 deltagende bilfabrikker teste på Lausitzring i næste uge. Nærmere bestemt mandag og tirsdag.
For BMWs vedkommende bliver det den første egentlige test af deres nye DTM racer, hvor de andre bilfabrikker også er med.
 

Der vil sikkert være en del camouflage på bilerne mandag og tirsdag, når alle 3 deltagende bilfabrikker tester på Lausitzring.

Augusto Farfus og Andy Priaulx har allerede ved et par lejligheder testet den nye BMW M3 DTM racer. Det er dog sket ved lukkede tests. Men i næste uge skal der testes sammen med konkurrenterne fra Audi og Mercedes.

Augusto Farfus og Andy Priaulx vil deltage i testen sammen med Jörg Müller og Dirk Müller. Fra BMWs side glæder man sig naturligvis til at se hvor man står i forhold til konkurrenterne, men nedtoner alligevel idet det er de allerførste tests, hvor man stadig er i fuld gang med udviklingen af bilerne. Man skal derfor ikke lægge alt for meget i resultaterne. For alle tre bilfabrikker gælder det om at få opsamlet en masse data.

Dons

Læs mere om:
  • Lausitzring
  •