Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Michel Nykjær starter på Ring Knutstorp

STCC 
07/09/11 

Michel Nykjær får på lørdag sin første start i Scandinavian Touring Car Championship. Det sker, når han på Ring Knutstorp i Skåne sætter sig ind i en tredje Chevrolet Cruze, som Chevrolet Motorsport Sweden indsætter i årets næstsidste STCC-afdeling for at støtte Rickard Rydell, der jagter årets titel.
 

”Jeg er glad for, at teamchef Nicklas Karlsson og resten af Chevrolet Motorsport Sweden viser mig den tillid at repræsentere dem i en så vigtig fase af sæsonen,” siger Michel Nykjær.

”Vi arbejdede sammen til ETCC-løbet på Salzburgring i sommer og kom rigtig godt ud af det, og jeg fik mulighed for at lære bilen at kende. Startfeltet i STCC er meget stærkt i år, og det bliver ikke enkelt at blande sig i topstriden, men jeg kender til Ring Knutstorp fra tidligere, og jeg skal køre mit yderste for på bedst mulige måde at hjælpe Rickard i mesterskabet.”


Michel Nykjær kørte for Chevrolet Motorsport Sweden tidligere i år
(Foto: FIA ETCC)

Rickard Rydell indtager aktuelt andenpladsen i Scandinavian Touring Car Championship, hvor han ligger 11 point efter den førende Fredrik Ekblom.

”At have Michel i teamet i denne her weekend er en klar styrke,” siger Rickard Rydell. ”Han er en hurtig kører og forhåbentlig kan han tage point fra Fredrik, som selv har fået hjælp af to teamkammerater siden afdelingen på Karlskoga. Jeg er 11 point efter i tabellen, og der er 100 point tilbage, så vi har stadig alle chancerne for at vinde.”

Michel Nykjær kørte for Chevrolet Motorsport Sweden ved FIA European Touring Car Cup-løbet på Salzburgring i slutningen af juli, og teamet glæder sig til at genoptage samarbejdet med ham.

”Det er med stor glæde, at jeg kan byde Michel velkommen til teamet i weekenden,” siger teamchef Nicklas Karlsson. ”Præcis som hans to WTCC-sejrer afslører, er han en meget stærk standardvognskører, og sammen med Rickard og Viktor Hallrup udgør han en førertrio, som vi er taknemmelige for at have på vores side. Motivationen indenfor teamet kunne ikke være højere lige nu.”

Ring Knutstorp ligger ved Kågeröd i Skåne og kan nås indenfor en times kørsel fra København. De to løb i Scandinavian Touring Car Championship køres henholdsvis klokken 13.05 og 15.35


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Pole Position Denmark
  • Ring Knutstorp
  • 10/09/11 - Ring Knutstorp - STCC
  •