Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 3

Points på Spa

Grand Prix 3 
07/09/11 

Michael Christensen fyldte 21 år søndag d. 28. august, og fejrede dagen ved at give sig selv 2 vigtige points til GP3-mesterskabet efter en flot opkørsel fra startplads 15 til fjerdepladsen i mål i sprintracet.
 

Allerede efter første omgang var ”fødselsdagsbarnet” avanceret til top-10 efter en aggressiv start og andres uheld. Farten var til stede i RSC Mücke raceren, selv om Michael på sidste omgang måtte kæmpe en hård kamp for at holde Simon Trummer bag sig. Det lykkedes at holde placeringen i mål til årets fjerde pointgivende placering, og efterfølgende var der fødselsdagskage fra teamet!


Michael Christensen

Søndagens løb stod imidlertid i skærende kontrast til lørdagens hovedløb, hvor regnen silede ned. Som tilfældet var i regnvejrsløbet på Hungaroring havde teamet ikke fundet et set-up der passede til forholdene, og bilen var svær at køre både under kvalifikationen og i selve løbet, hvor Michael Christensen skuffende måtte tage til takke med 15. pladsen.

”Jeg og min holdkammerat Nigel Melker har fundamentalt forskellig kørestil, og derfor er vi gået hver sin vej med set-up” forklarede Michael efter løbet. ”Det er klart at Nigel har fundet en bedre løsning end vi når det gælder regnvejr, men da vi som sagt foretrækker forskellig indstilling af bilerne kan jeg ikke umiddelbart bare bruge hans. Men det er klart vi skal finde på noget, for i regn er min bil meget svær at køre”.


Michael Christensen

Sidste runde i årets GP3 mesterskab køres i forbindelse med det italienske Formel 1 Grand Prix på Monza om små to uger.

Stillingen før sidste runde:

# Kører Point
1. Valtteri Bottas 52
2 James Calado 47
3 Nigel Melker 38
4 Alexander Sims 34
5 Adrian Quaife-Hobbs 33
6 Lewis Williamson 31
7 Mitch Evans 28
8 Nico Müller 27
9 Andrea Caldarelli 20
10 Rio Haryanto 19
- Michael Christensen 19
12 Dean Smith 18
13 Tom Dillmann 15
14 Aaro Vainio 12
15 Tamás Pál Kiss 11

Helen Temple Rist


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mücke Motorsport
  • Lausitzring
  •      ASETEK SIMSPORTS