Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Frederik Dannevang vendte tilbage til Jyllandsringen

207 Spider Cup
DK 

07/09/11 

207 Spider Cup- ved GP Danmark, med en solid debut i Peugeot Spider klassen
Jyllandringen bød på store udfordringer for de nye kørere i klassen, da vejret over hele weekenden skiftede mellem regnbyger, sol og skybrud, ikke lige det man har brug for når det gælder om at blive fortrolig med Spider’en.
 

Med stabil kørsel og konstant forbedring af tiderne i træningssessionen, gik Frederik frisk til opgaven i kvalifikationen hvor banen var tørret op. Det var tydeligt at se, at Spider’en var ved at komme ind under huden, for da kvalifikationen sluttede, var Frederik hurtigste mand af debutanterne med sjette bedste tid, et godkendt resultat.


Frederik Dannevang fik sin debut i Peugeot Spider klassen.

Det var derfor med en god portion optimisme, at han nogle timer senere gik ud til første heat. Men glæden varede kun kort, for efter en god start hvor han kæmpede sig op på en 4 plads, blev han påkørt bagfra i sving 10 med det resultat, at en sporstang knækkede og måtte udgå. Uheldet betød desværre også at han efterfølgende blev diskvalificeret for at have kørt direkte i pit inden det ternede flag.

På grund af diskvalifikationen skulle han starte sidst i søndagens andet heat. Her viste vejrguderne sig igen fra sin værste side, for kort tid inden start væltede regnen igen ned, det betød at alle kørere, undtagen Dennis Lind, startede på regndæk.


Frederik Dannevang fik sin debut i Peugeot Spider klassen.

Regndækket viste vise sig hurtigt at være det forkerte valg, for efter få omgange og en periode efter safetycar, tørrede banen op med det resultat, at flere af Spiderne skøjtede rundt på deres dækvalg.

I heatet kørte Frederik sig op fra en 12 plads til 7 plads, hvorefter han måtte sætte farten lidt ned for ikke at ødelægge dækkene.

Efterfølgende var han ikke helt tilfreds med weekendens resultat, da uheldet og de mange vejrlige tilfældigheder betød, at han aldrig kom ind i god rytme, han håber derfor at næste løb byder på mere stabile forhold.


Frederik Dannevang fik sin debut i Peugeot Spider klassen.

Til sidst en stor ros til Peugeot Spider Cup arrangørerne for et godt arrangement hvor der virkeligt var gjort meget for at tilskuere og kørere fik en spændende weekend.

FDRacing


Læs mere om:
  • Frederik Dannevang
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •