Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nu skal der køres offroad med de små Legend Cars

Legend Car 
08/09/11 

De sjove racerbiler rykker ind på Løvelbanen den 17. september
Legend Cars har gået deres sejrsgang på de danske asfaltbaner, og når man ser løbene på bl.a. TV2 Sport, forstår man det godt. De små racerbiler er sjove og festlige, mens løbene er underholdende og uforudsigelige. Hidtil har Legend Cars været forbeholdt asfaltbaner, men den 17. september indtager de også en af landets offroad-baner, Løvelbanen nord for Viborg. Her finder der et præsentationsarrangement sted, hvor man kan få lejlighed til at prøve en Legend Car på løst underlag.
 

”Der er folk, som har ytret ønske om at prøve en Legend Car i offroad-sporten,” siger Jørgen Weinreich, der er indehaver af WM Motorsport, som bl.a. udlejer Legend Cars.

”Importøren Tom Pedersen og jeg har prøvet en Legend Car på Løvelbanen, mens Nils Kvorning har testet sin på Nysum-banen, og vi er alle sammen begejstrede efter at prøvet det. Det er vildt sjovt, og det kan lade sig gøre helt uden problemer.”


Hidtil har det været utilsigtet, hvis en Legend Car har kørt på løst underlag, men den 17. september præsenteres klassen i offroad-sporten på Løvelbanen ved Viborg.

Dagen på Løvelbanen bliver et arrangement, hvor både eksisterende kørere kan prøve deres Legend Car på et anderledes underlag og hvor eventuelle nye kørere kan få sig en prøvetur. For 1000 kroner får man stillet en Legend Car til rådighed over fire omgange på banen, og beslutter man sig senere for at anskaffe sig en, bliver lejebeløbet fratrukket i købsprisen. For at kunne deltage som kører i arrangementet skal man være iført fuld kørerudrustning (brandhæmmende beklædning og styrthjelm), ligesom man som minimum skal være i besiddelse af en en-dags-licens.

”Det er planen, at der til næste år skal være en decideret løbsserie på offroad-banerne, som løber parallelt med den, der allerede findes på asfaltbanerne,” siger Jørgen Weinreich.

”Kørerne kan så vælge at køre en eller begge serier, og hvis man har lyst til som asfaltbanekører at prøve et offroad-løb, er det ganske enkelt. Man skal bare flytte fire ringe i affjedringen, som hæver bilen, og så er man klar. Alt andet er nemlig det samme.”

Arrangementet på Løvelbanen starter klokken 10.00.

Nærmere informationer:

WM Motorsport
Jørgen Weinreich
Kragelundvej 21
8450 Hammel
Telefon: 23 32 32 32

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  • Tom Pedersen
  • Løvel
  •