Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Jan Seerup tog fighterpokalen i Clio Cup

Clio Cup - DK 
07/09/11 

Clio CupDK MOTORSPORT og Jan Seerup forsvarede andenpladsen på Padborg Park
DK MOTORSPORT’s mest alsidige kører – Jan Seerup – fulgte sin premieresejr i Tegee-Dan Clio Cup ved GP Danmark op med endnu en givtig weekend i den hårde mærkeklasse. En fjerde- og en andenplads blev det til på Padborg Park, hvor han samtidig kunne sikre sig fighterpokalen – en 60 cm høj Eva Solo-grill.
 

”Min kæreste har flere gange nævnt, at hun ikke var tilfreds med de små præmier, jeg hidtil har fået, så det må være velset på hjemmefronten at få en pokal, der dels er stor, dels kan bruges til noget seriøst,” siger Jan Seerup, som blev tildelt hæderen for sin fightervilje under løbene.

Weekenden på Padborg Park var virkelig en, hvor der var behov for fightervilje, for selv om racerbanen ved den dansktyske grænse var velkendt, så var vejret lidt af en joker.


Jan Seerup fik en rigtig god weekend på Padborg Park
(Foto: DKMotorsport)

”Det regnede to gange tyve minutter i hele weekenden, og det var faktisk hver gang, at Clio Cuppen skulle på banen,” fortæller Jan Seerup. ”Ud over vejret blev det en weekend, der indeholdt det hele. Overhalinger, tæt kørsel og sene nedbremsninger. Det har været spændende og nervepirrende, for det gjaldt om at holde tungen lige i munden.”

I de to løb blev det til en anden- og en fjerdeplads, men måske kunne det være blevet til en fjerdeplads for køreren fra DK MOTORSPORT.

”I det første løb lå jeg ellers på andenpladsen, men skred så ud i Big Mag-svinget, og så kom toget forbi,” siger Jan Seerup. ”Til det andet heat startede jeg treer, men det glatte føre overraskede mig lidt, så Kim Lund og Jacob Kristensen kom forbi mig. De kæmpede så deres egen kamp, og her lykkedes det mig at kæmpe mig forbi dem og tage andenpladsen.”

Resultaterne på Padborg Park betyder, at Jan Seerup fortsat holder fast i den sammenlagte andenplads i Tegee-Dan Clio Cup inden finalen sidste på måneden på Sturup Raceway i Skåne.

”Det bliver et meget spændende løb, for det er en bane, hvor jeg ikke har kørt løb før,” siger Jan Seerup. ”Der er flere af de andre kørere, som har været på banen før, men vi har i år før set, at der i top 5-kampen kan ske meget på kort tid. Jeg vil i hvert fald gøre mit til for at forsvare min position.”

DK Motorsport


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Padborg Park
  • 04/09/11 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •