Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DMV Tourenvagen Challenge

Top og bund i Most (CZ)

DMV
Tourenvagen
Challenge  

07/09/11 

Frederik Holm sejrede, mens Jørgen Hansen måtte køre hjem før tid
Mens næsten alt hvad der kunne krybe og gå af danske banekørere var på FDM Jyllandsringen til Grand Prix Danmark, valgte Frederik Holm og Jørgen Hansen at tage til Most og deltage i DMW-TCC serien.
 

I forbindelse med Truck GP på Most afviklede man også to løb for GT-biler. Jørgen Hansen har gennem årene deltaget jævnligt, da løbene på de store baner passer hans kørestil og psyke fint. For Frederik Holm var det hans debut, så det var med stor spænding, at kursen blev sat mod syd.


Jørgen Hansen Klar til start
(Foto: hts1sport)

Jørgen Hansen havde fået bygget en ny motor efter en forgæves tur til Hockenheim i sommerferien, hvor man konstaterede, at omdrejningerne havde været lidt for højt oppe i bilens polske fortid. Alt det var nu en saga blot, så der skulle gives gas.

Det blev imidlertid en kort fornøjelse, da motoren ikke kørte rigtigt. Bilen blev skubbet direkte fra startgridden og op på traileren, og så gik det tilbage til Danmark og flere timer på værkstedet.


Frederik Holm i kamp med Porsche
(Foto: hts1sport)

For Frederik Holm gik tingene til gengæld noget bedre. Efter træningen var humøret dog ikke helt i top, da det viste sig, at gearkassen var revnet. Problemet blev heldigvis løst med lidt kvalificeret svejsearbejde af den tyske CN-Cobra-designer Christian Nowak.


Frederik Holm øverst på podiet
(Foto: hts1sport)

Operationen lykkedes og gearkassen holdt resten af løbet. Det blev til sejr i det ene heat og en samlet tredieplads, så det er næppe sidste gang, at sydsjællænderen stiller til start i udlandet.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Frederik Holm Olsen
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Most
  •