Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Nick Heidfeld til DTM hos BMW i 2012?

DTM 
06/09/11 

DTMNick Heidfeld har ikke længere end fremtid hos Lotus Renault GP i Formel 1 klassen. Der gik ikke mange sekunder efter at det blev offenliggjort at samarbejdet var afbrudt til nye rygter om Nick Heidfeld dukkede op.
Et af de interessante rygter der kom frem var at BMW var interesserede i at indføje Nick Heidfeld blandt de kørere der skal forsvare de blå/hvide farver i DTM serien i 2012.
 

Nick Heidfeld blev kort før det Belgiske Formel 1 Grand Prix fyret fra Lotus Renault GP. Der skulle dog en trussel og en aftale til før det blev endelig offenliggjort. Nick Heidfeld havde fået at vide at han skulle erstattes, og truede efterfølgende med en retssag udfra de kontraktlige forhold.

Det blev dog ikke til noget da de to parters advokater opnåede en aftale om Nick Heidfelds aftrædelse. I stedet bliver Nick Heidfeld erstattet af Bruno Senna for resten af sæsonen.

Men straks efter kørte rygterne. Mange har spekuleret i Nick Heidfelds generelle muligheder for et sæde i Formel 1 fremover. Mange er kommet til den konklussion at det nok ikke er muligt. Istedet er en anden mulighed kommet frem, nemlig den tyske DTM serie, der i næste sæson får nyt reglement og et nyt bilmærke i serien. Eller rettere, BMW vender tilbage.

Indtil videre er det kun officielt at Andy Priaulx og Augusto Farfus har sikret sig et sæde i DTM i 2012, men der er stadig 4 sæder der skal besættes, og her er det at rygtesmedene vil putte Nick Heidfeld i et af dem. Rygtesmedene hævder også at der har været samtaler mellem Nick Heidfeld og BMW.

BMWs motorsportschef, Jens Marquardt, vil dog hverken be- eller afkræfte disse forlydender. Istedet siger han:

"Vi har hele tiden sagt at vi først og fremmest vil finde kørere fra egne rækker. Vi vil ikke kommentere på rygter. Jeg er overbevist om at vi vil have de rigtige og konkurrencedygtige kørere på plads til 2012 sæsonen."

Forbindelsen til BMW kommer fra Nick Heidfelds fortid hos BMW da mærket var involveret i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  •      ASETEK SIMSPORTS