Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Kevin Magnussen tager femte sejr og rykker op på andenplads i mesterskabet

Formel 3 UK 
05/09/11 

Kevin Magnussen kørte sæsonens femte Formel 3 sejr i hus, da han sejrede i hovedløbet ved 8. afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab, der blev afviklet på Rockingham i England.
 

Efter en 7. plads og 5. plads i weekendens to foregående løb, hentede Kevin i weekenden så mange point, at han, trods en sæson præget af uheld og motorproblemer, avancerede til andenpladsen i mesterskabet. Førstepladsen i mesterskabet er dog ikke længere opnåelig, da holdkammerat hos Carlin Motorsport, brasilianeren Nasr med en tredjeplads i hovedløbet, kørte mesterskabet i hus.


Kevin Magnussen viser vejen
(Foto: Jakob Ebrey)

Kevins sejr i hovedløbet blev kørt hjem under svære betingelser. Et kraftigt regnskyl havde vanskeliggjort betingelserne, men fra en startposition som nummer tre skød Kevin frem i føring og den afgav han ikke siden, selvom to perioder med safetycar undervejs, grundet konkurrenter der kørte af banen i på den glatte bane, satte Kevin under pres. Men danskeren kørte fejlfrit og kunne køre endnu en flot sejr hjem.

”Det var et svært løb” sagde Kevin Magnussen efterfølgende. ”Betingelserne var rigtig svære og det var ikke muligt at opbygge et forspring, da der to gange kom safetycar, der samlede feltet. Så jeg var konstant under pres bagfra, så det gjaldt om ikke at lave fejl. Så det var dejligt at køre endnu en sejr hjem og dermed rykke op på andenpladsen i mesterskabet”.


Sejrens sødme skal nydes
(Foto: Jakob Ebrey)

Der resterer to afdelinger i det engelske Formel 3 mesterskab.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Rockingham
  • 04/09/11 - Rockingham - Formel 3 UK
  •