Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Jan Magnussen treer efter spin og punktering

ALMS 
04/09/11 

American Le Mans SeriesDet blev et begivenhedsrigt løb for Jan Magnussen og holdkammerat Oliver Gavin, da Baltimore for første gang lagde gader til en afdeling af den Amerikanske Le Mans Serie.
I sin Corvette startede Jan Magnussen fra anden position på den snævre bybane, men allerede i første sving var han sat ud af kampen om sejren.
 

Jan Magnussen trak på ydersiden mod første sving, for at undgå en forankørende konkurrent, men da han drejede ind i svinget blev han i stedet ramt bag fra af Corvette Racings anden bil, der til gengæld var presset på indersiden af den senere vindende Falken Tire Porsche.
Magnussens bil havnede med fronten i muren og hullet til resten af feltet var stort, da han atter var tilbage i løbet.


Jan Magnussen treer efter spin og punktering
(Foto: Jan Kaiser)

Men Magnussen viste sit værd, ved at indhente og overhale konkurrenterne og efter 22 omgange var han oppe på en fjerdeplads.
Desværre havde det ene hjul taget skade ved uheldet i starten og da luften sivede ud, var Magnussen nødsaget til at søge i pit efter nye dæk.

Herefter satte Magnussen flere hurtige omgange efter hinanden og fik noteret sig løbets hurtigste omgang, inden han overgav bilen til Oliver Gavin med en time tilbage.

Gavin overtog bilen på tredjepladsen og den placering holdt til mål, bag den vindende Falken Tire Porsche og den mesterskabsførende BMW med Müller og Hand.


Jan Magnussen treer efter spin og punktering
(Foto: Jan Kaiser)

”Vores løb blev desværre afgjort i første sving. Jeg undgik en prototype, der bremsede meget tidligt, men blev så ramt bagfra på vej ind i svinget” forklarede Jan Magnussen efterfølgende.

”Der er ikke nogen at give skylden, det er den slags der sker, særligt på de snævre bybaner. Det var rigtig ærgerligt, da vi havde en rigtig god bil. Jeg fik arbejdet mig tilbage mod fronten, men så begyndte det ene dæk at miste luft, så vi måtte en ekstra tur i pit.

Vores udstødning havde også taget skade, så vi fik udstødningsgasser ind i bilen, hvilket heller ikke gjorde det lettere. Men alt i alt, så må vi være tilfredse med en tredjeplads efter et løb, hvor der var så mange ting, der ikke gik vores vej”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Baltimore
  • 03/09/11 - Baltimore - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS