Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Harms: Mulighederne i Supersport VM må revurderes

Road Racing 
03/09/11 

Danmarks bedste road racing kører, Robbin Harms, har mistet sin hovedsponsor.
Firmaet Max MC Import A/S har af interne årsager har opsagt den 2-årige sponsoraftale, som ligger til grund for danskerens deltagelse i Supersport verdensmesterskabet 2011 og 2012.
 

”Det er beklageligt, at Max MC Import har sluttet samarbejdet,” siger Robbin Harms. ”Der var tale om en to-årig kontrakt og dermed perspektiver, der rakte længere end i år – som situationen er nu bliver vi nødt til kraftigt at revurdere mulighederne i 2012.”


Robbin Harms blev så sent som i det seneste VM-løb på Silverstone Grand Prix banen i England præmieret for løbets hurtigste omgangstid.

I 2010 gennemførte Robbin Harms trods finanskrisens kvaler sin første sæson som team-ejer og sluttede på 7. pladsen i VM. I år ligger Harms for nærværende også på 7. pladsen og har undervejs opnået flere top-5 placeringer. Så sent som i det seneste løb på den udfordrende og meget hurtige Silverstone Grand Prix bane i England fik han en pokal med hjem for at have kørt løbets hurtigste omgangstid.

”Heldigvis har jeg fortsat god støtte fra trofaste sponsorer som MC Hjørnet og Stevens MC. Nu er opgaven at finde en ny hovedsponsor for 2012 – ikke den letteste sag i verden, til trods for at Supersports verdensmesterskabet er sikret intensiv TV-eksponering ikke mindst på Sports-TV kanalen Eurosport.”

”Næste VM-race finder sted allerede her i weekenden, d. 4. september, på den legendariske Nürburgring i Eifelbjergene syd for Bonn. Med den seneste tids præstationer og ikke mindst pokalen fra Silverstone i hånden ser jeg frem imod et godt resultat også denne gang. Det skal i øvrigt tilføjes, at trods overraskelsen over det brudte samarbejde, vil jeg ikke undlade at takke MAX MC for de resultater, vi trods alt har haft mulighed for at opnå sammen.”

Efter løbet på Nürburgring resterer der tre løb i hhv. Italien, Frankrig og Portugal.

Harms Benjan Racing
Scandinavian Racing Press

Læs mere om:
  • Robbin Harms
  •      ASETEK SIMSPORTS