Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse 
02/09/11 

I forbindelse med GP Danmark på FDM Jyllandsringen deltog flere af DASUs ungdomstalenter. Dennis Lind sejrede i søndagens afdeling af Peugeot Spider Cup, mens Nicolaj Møller Madsen fik debut i standardvogn med deltagelse i Grp. N 2000, hvor det blev til en fjerdeplads, ligeledes i søndagens løb.
 

SIDEN SIDST

DASU’s Nationalhold i karting deltog den forgangne weekend i anden afdeling af det officielle U18 VM, der blev afviklet på banen i Essay, Frankrig. Martin Mortensen, Jannick Flygenring og Kasper Larsen kvalificerede sig til finalen, hvor Martin Mortensen blev bedste dansker på 10. pladsen med Kasper Larsen lige efter. Jannick Flygenring punkterede.
Nicolai Nielsen og Magnus Ruud nåede B-finalen, mens Frederik Schandorff kvalificerede sig til finalen i CIK Academy for aldersgruppen 13 – 15 år.
Sidste afdeling af U18 VM køres i Sarno, Italien, 6. november.

Mikkel Mac leverede en flot præstation i weekendens andet Formel 2 løb på Red Bull Ring i Østrig. Fra startplads 17 kørte den 18-årige dansker sig frem til 9. pladsen i mål, og sikrede sig dermed yderligere 2 EM-points. I lørdagens løb udgik Mac efter et sammenstød med en konkurrent.
Næste løb køres 1 – 2. oktober på Monza.

Michael Christensen leverede ligeledes en flot præstation under GP3 løbet på Spa-Francorchamp, hvor han i søndagens sprintrace kørte sig fra startplads 15 til fjerdepladsen i mål. I lørdagens regnvejrsløb betød et forkert set-up at danskerens bil ikke sluttede blandt de bedste.

Nicki Thiim debuterede i Porsche Super Cup i forbindelse med det belgiske Grand Prix på Spa-Francorchamp, og kom i mål som nr. 11.

DET SKER I UGEN

Kevin Magnussen er blandt favoritterne når tredjesidste afdeling af det britiske Formel 3 mesterskab afvikles på banen Rockingham den kommende weekend. Den 18-årige dansker har foreløbig vundet fire løb i 2011.
Læs mere på www.kevinmagnussen.com

Marco Sørensens jagt på den førende Richie Stanaway i ATS F3 Cup fortsætter på Lauzitsring i Tyskland 3 – 4. september. De to er trukket fra det øvrige felt i årets mesterskab. Nordjyden blev portrætteret af TV3+ under transmissionen fra det belgiske Formel 1 Grand Prix.
Se også www.marcoracing.dk

Kean Kristensen fik sit internationale gennembrud i sidste afdeling af ADAC Formel Masters med to sejre ud af tre mulige. Sammen med Emil Bernstorff og Christina Nielsen jagter den 16-årige fra Herlev yderligere points i weekendens løb på Lauzitsring. Dennis Lind har brudt med sit team Ma-Con og deltager ikke.
Yderligere info på www.adac-formel-masters.de

GP3-pilot Michael Christensen får for første gang tag over hovedet i en racerbil når han den kommende weekend debuterer i ADAC GT Masters, der køres for biler efter FIA’s GT3 reglement. Løbet køres ligeledes på Lauzitsring. Danskeren er inviteret til at køre en Dodge Viper for Vulcan Racing, sammen med tyskeren Christian Bebion. Løbsformatet er to løb af en times varighed hver.
Læs mere på www.adac-gt-masters.de

Ulrik Linnemann skal forsvare sin flotte andenplads i EM Rallycross for Super 1600 når tredjesidste afdeling af årets mesterskab køres den kommende weekend i Greinbach, Østrig.
Læs mere på www.linnemann-motorsport.dk


Læs mere om:
 • Christina Nielsen
 • Dennis Lind
 • Emil Bernstorff
 • Kean Kristensen
 • Kevin Magnussen
 • Marco L. Sørensen
 • Martin K. Mortensen
 • Michael Klitgaard Christensen
 • Mikkel Mac
 • Nicki Thiim
 • Nicolai Nielsen
 • Nicolaj Møller Madsen
 • Ulrik Linnemann
 •